Beleef het bij - Medipoint | Amstelring Hoofddorp

Kom naar de Gezondheidsmarkt

Waar: Medipoint | Amstelring Thuiszorgwinkels Hoofddorp, Raadhuisplein 300
Wanneer: zaterdag 19 november tussen 10.00 en 16.00 uur (dus niet tot 15.00 uur, zoals vermeld in de afbeeldingen).

Neem ook uw familie, vrienden of buren mee. U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Productspecialist Deron geeft demonstraties over bedden en matrassen en kan u alles vertellen over het Timeless bed: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook ontvangt u 50% korting op het ViscoClimate matras en 25% korting op de overige matrassen.
 • Demonstraties sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u 25% korting op alle sta-opstoelen en is er een speciale stoelaccessoire aanbieding.
 • Demonstraties scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op showmodellen. Bij Medipoint is het tevens mogelijk om scootmobielen te huren, al vanaf € 1,99 per dag. 
 • Demonstraties infrarood
  Er is een productspecialist aanwezig die uitleg geeft over de werking van infrarood. Daarnaast krijgt u tot wel € 2.000,- korting bij aanschaf van een infraroodcabine! U profiteert ook van hoge kortingen op accessoires en gratis thuisbezorging & installatie van de cabine.
 • Tablet voor Ouderen
  Bent u voor uzelf of voor uw ouder op zoek naar een eenvoudige tablet? De Tablet voor Ouderen is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen, maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Kom langs voor een demonstratie!
 • Maaltijdservice aan huis
  Kom maaltijden proeven en laat u informeren over de voordelen van de Maaltijdservice aan huis. Maak tevens gebruik van het speciale kennismakingsaanbod.

De genoemde aanbiedingen gelden voor leden van Amstelring Ledenservice en zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. U ontvangt nu een gratis lidmaatschap Amstelring Ledenservice tot eind 2016! Voor een lidmaatschap tot en met 31 december 2017 betaalt u nu slechts € 18,50 voor uw hele gezin.

Graag tot ziens op zaterdag 19 november!