Sta-opstoel Medipoint
20% korting sta-opstoelen Medipoint

"Belangrijk vind ik dat deze stoel goede steun geeft in mijn onderrug."

Truus Weijs-Verheijen kocht de sta-opstoel, omdat ze na vijftien jaar 'gedoe' met een draaistoel en losse krukjes toe was aan wat handigers. "En dat heb ik gevonden. Wat is deze stoel fijn, ik ben heel tevreden over alle mogelijkheden!" Omdat ze last heeft van spataders en veel met haar benen omhoog moet zitten, is de sta-opstoel de perfecte oplossing.

"Wat zo prettig is aan deze stoel? Aan de achterkant zit een ballonnetje wat je kunt oppompen, waardoor je steun krijgt in de onderrug. Dat is voor mij heel belangrijk, want ik heb ook last van rugklachten." Waar Truus heel blij mee is, is dat ze de stoel helemaal vlak kan zetten, zodat ze 's middags een heerlijk dutje kan doen. "Daardoor hoef ik niet meer de trap op naar boven. Daarnaast kan ik de stoel precies draaien zoals ik wil. Doordat de stoel om de as kan draaien, is het ook prettig tv kijken."

Truus is zeer tevreden over het kleurenpalet op de bediening. "Het is heel duidelijk, waardoor ik alles goed kan aflezen en de stoel gemakkelijk kan bedienen." Ook niet onbelangrijk is dat de stoel bij de rest van het interieur past. "Hoewel mijn bank van leer is en ik bij de stoel gekozen heb voor stof, past het prima bij elkaar."

Benieuwd naar welke sta-opstoel het beste bij u past?

Voor een gezonde zithouding is het belangrijk dat de stoel op de juiste manier staat afgesteld. In de Medipoint winkel doen we dat graag voor u. Onze specialisten meten uw zithoogte, zitbreedte, zitdiepte en armleggers op, zodat u de ideale zithouding kunt aannemen. Daarnaast kunnen zij u altijd voorzien van vrijblijvend advies.  

Vind een Medipoint winkel bij u in de buurt ››

Sta-opstoel Medipoint Rollator Gemino 30 Medipoint

Bekijk alle sta-opstoelen met 20% korting ››

Bekijk de rollator Gemino 30 actie ››

De genoemde aanbiedingen zijn geldig t/m 15 maart 2017. Deze aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere acties, waardebonnen of kortingen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Kijk op www.medipoint.nl/showmodellen voor een overzicht waar sta-opstoel showmodellen aanwezig zijn.