Ardexx kleine brandblusser medipoint kleinste ooit
Lezersaanbieding: FNV Senior

Als lezer van FNV Senior profiteert u van een exclusieve aanbieding van de Kitchen-Exx brandblusser. Gebruik maken van de actieprijs is eenvoudig als FNV-lid óf verzekerde in het Zorgcollectief FNV/Menzis. Knip de coupon uit en lever deze in.

Zoek hier uw dichtstbijzijnde winkel!

Leden van het Zorgcollectief FNV/Menzis
Lever de coupon in bij een van de Medipoint winkels en toon uw zorgpas van het Zorgcollectief FNV/Menzis. U ontvangt met deze zorgpas extra korting. De actieprijs van de Kitchen-Exx is dan €10,-.

Leden van het Zorgcollectief FNV/Menzis
Lever de coupon in bij een van de Medipoint winkels en toon uw Zorgpas van het Zorgcollectief FNV/Menzis. U ontvangt met deze zorgpas extra korting. De actieprijs van de Kitchen-Exx is dan € 10,-.

Actievoorwaarden:
Deze aanbieding is geldig t/m 1 december 2014. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of waardebonnen. De korting geldt alleen voor de Kitchen-Exx en is niet geldig op andere modellen. De korting wordt alleen in de Medipoint winkels verstrekt bij inlevering van de kortingscoupon, eventueel in combinatie met het tonen van de Zorgpas. Bij inlevering van de coupon kunnen meerdere Kitchen-Exx brandblussers worden aangeschaft.