basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

luchtbevochtigerdef2

Heeft u last van een droge huid, een geïrriteerde neus, frequente verkoudheden of een zere keel? Dit kan komen door een gebrek aan luchtvochtigheid. Doordat de kachel of verwarming aan staat, wordt de lucht in huis een stuk droger. De Fysic luchtbevochtiger zorgt voor een ideale mate van luchtvochtigheid, wat helpt om uw gezondheid te beschermen.

Niet alleen produceert de ionisator negatieve ionen ter vermindering van allergieën, nare geuren, stof, bacteriën, etc. Door het verwarmen van de nevel blijft de kamertemperatuur gevoelsmatig gelijk en bacterievorming in het water wordt verminderd. En met het toevoegen van een paar druppels etherische olie1 verspreidt de FC-28 een heerlijke en heilzame geur in uw huis.

De luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen door het eenvoudige LED display. De tank kan gevuld worden met 7,5 liter water, wat zorgt voor een werking tot wel 20 uur.

Wil u de luchtbevochtiger bestellen?
Dan kan snel en veilig via onze webshop ››