Medipoint en Topaz gaan samenwerking aan

Medipoint is zeer verheugd met de samenwerking met Topaz die sinds eind 2015 een feit is. Samen met Topaz zal Medipoint streven naar optimale hulpmiddelenzorg voor alle cliënten van Topaz in de thuissituatie (cliënten die thuiszorg of Wlz zorg via VPT, MPT, of PGB thuis ontvangen).

Medipoint
Medipoint is één op één gelieerd aan Harting-Bank. Daar waar Harting-Bank al enkele jaren partner van Topaz is, als het gaat om alle zorghulpmiddelen die eigendom zijn van Topaz, zal Medipoint alle zorghulpmiddelen in de thuissituatie voor haar rekening nemen. Deze zorghulpmiddelen zijn veelal vergoed van uit de Zorgverzekeringswet, ook wel bekend als uitleenhulpmiddelen. Medipoint is als enige leverancier in Nederland gecontracteerd partner van alle zorgverzekeraars, waarmee gewaarborgd is dat wij altijd een leenoplossing voor de cliënten van Topaz kunnen leveren.

Wij hebben veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daarmee zijn we uniek in Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen we u, in onze 70 winkels en ca 100 uitleenpunten, de webshop en met de Medipoint Thuisservice, nog beter van dienst zijn. We doen dat persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

De komende periode zullen we alle wijkteams en woonzorglocaties van Topaz, waar cliënten “zelfstandig wonen” bezoeken om de dienstverlening en de daaraan gekoppelde verwachtingen en werkwijze nader toe te lichten.

Ter introductie: tweede hoofdkussen gratis!
Vanwege de samenwerking met Topaz geeft Medipoint ter introductie graag een cadeautje weg aan alle medewerkers van Topaz. Hiermee kunt u kennismaken met Medipoint en weet u welke service wij ook de cliënten van Topaz te bieden hebben. Lekker liggen en een goede nachtrust is zeer belangrijk voor uw gezondheid. Een goed kussen is dan ook een must. Daarom ontvangt u als medewerker van Topaz nu een tweede hoofkussen gratis in de webshop van Medipoint!

De vulling van het kussen bestaat uit polyether staafjes. Het kussen is kookvast, anti-allergisch en blijvend veerkrachtig.

Nu tijdelijk 2 kussens van € 29.90 voor € 14.95

Grats hoofdkussen

Hoe werkt het?

  1. Vul het hier het aanvraagformulier in ››
  2. Vermeld hierbij bij welke locatie u uw bestelling op wilt halen.
  3. Deelname aan deze actie is mogelijk t/m 31 januari 2016.
  4. Vanaf 8 februari 2016 kunt u uw bestelling ophalen bij de door u opgegeven afhaallocatie.
  5. Wanneer u uw bestelling ophaalt dient u een incassoformulier in te vullen, zodat de kosten van uw bestelling automatisch afgeschreven worden.

Afhaal locaties:

  • Foreschate Rouboslaan 1, 2252 TM Voorschoten
  • Zuydwijck Aaltje Noordewierlaan 50, 2324 KS Leiden
  • Munnekeweij Via Antiqua 25, 2211 HW Noordwijkerhout