21-12-2016 Strategische samenwerking ZuidZorg

Per 1 januari 2017 gaat Medipoint een strategische samenwerking aan met de professionele zorginstelling ZuidZorg (regio Eindhoven). Op dit moment heeft ZuidZorg nog een samenwerkingscontract met Welzorg. Deze overeenkomst loopt per 1 januari af. Vanaf dat moment zal Medipoint de cliënten en leden van ZuidZorg voorzien van de juiste hulpmiddelen en advies.

Lees meer

29-02-2016 Amstelring gaat strategische samenwerking aan met Medux

Amstelring, de organisatie voor zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden, heeft Medux gekozen als strategische partner voor hulpmiddelen. De activiteiten en medewerkers van Hulpmiddelen Centrum West Nederland, het eigen hulpmiddelenbedrijf van Amstelring, zijn per 1 maart 2016 bij Medux ondergebracht. De thuiszorgwinkels in Hoofddorp en Amstelveen van Amstelring zullen onder de naam Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring gaan opereren. Medipoint is het extramurale label van Medux.

Lees meer

07-07-2015 eHealth voor iedereen: eerste e-Healthpoint geopend in Drachten

Zorgorganisatie ZuidOostZorg in Drachten heeft de primeur: Op 7 juli is bij ZuidOostZorg het eerste eHealth-point in het Noorden geopend: een fysieke plaats waar mensen informatie over eHealth kunnen krijgen en als ze dat willen de slimme snufjes kunnen uitproberen of bestellen. Het eHealth-point biedt aan bezoekers en cliënten de mogelijkheid om  de producten zelf te testen in de winkel.

Lees meer

13-06-2015 Uitbreiding zorgverlof vanaf 1 juli 2015

Werknemers die werk moeten combineren met zorgtaken lopen een groter risico op ziekteverzuim. Vooral mantelzorgers melden zich vaker ziek. Wettelijke verlofregelingen en flexibele werktijden kunnen verzuim voorkomen. Maar weet u wat de verlofregelingen voor mantelzorgers inhouden?

Lees meer

30-03-2015 Medipoint nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen

Medipoint is de nieuwe leverancier van Wmo-hulpmiddelen in de gemeenten Westvoorne en Hellevoetsluis.

Lees meer

23-03-2015 Voordelig hulpmiddelen huren of gratis lenen? Het kan bij Medipoint!

Bent u herstellende van een operatie, ongeluk of heeft u wegens andere redenen ondersteuning nodig om uw mobiliteit te vergroten? Dan kunt u ervoor kiezen om een hulpmiddel te huren of te lenen voor tijdelijke ondersteuning. Zeer geschikt om te gebruiken bij revalidatie of wanneer u toch graag mobiel wilt blijven.

Lees meer

05-03-2015 Werkbezoek staatssecretaris Van Rijn Medipoint l Harting-Bank

Op maandag 9 maart bezoekt staatssecretaris Van Rijn (VWS) en voorzitter stuurgroep Aanpak verspilling in de zorg Genees- en hulpmiddelen Chiel Bos (VWS),  Medipoint | Harting-Bank winkel Den Haag.

Lees meer

13-10-2014 Medipoint schenkt rolstoelen

Medipoint heeft rolstoelen geschonken aan de Samarpan Foundation. Lees hier hun reacties.

Lees meer

11-08-2014 Comfortzorg en Medipoint slaan de handen in een voor een zorgeloze vakantie

Dinsdag 5 augustus hebben Comfortzorg en Medipoint een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het verzorgen van ondersteunende hulpmiddelen op het vakantieadres van cliënten van Comfortzorg.


Lees meer

05-08-2014 Winnaar prijsvraag Openluchtmuseum bekend!

Onlangs hebben we een social media actie georganiseerd waarbij men twee kaarten voor het openluchtmuseum kon winnen.

Lees meer..

20-06-2014: Medipoint doneert hoog-laagbed aan Inspecteur S. de Vriesschool in Den Haag

Inspecteur S. de Vriesschool in Den HaagOp donderdag 19 juni jl. vond de overhandiging plaats van een hoog-laagbed dat Medipoint heeft geschonken aan de Inspecteur S. de Vriesschool in Den Haag.

Lees verder

 

26-05-2014: Tweede landelijke Dubbel Genieten Dag: uniek evenement in Nederland

Minder-validen, vrijwilligers en scholieren sporten samen

Op woensdag 14 mei a.s. vindt in Health Center Hoenderdaal in Driebergen de tweede landelijke Dubbel Genieten Dag plaats. Minder-validen, scholieren en vrijwilligers gaan met elkaar de sportieve uitdaging aan tijdens dit voor Nederland unieke evenement. Kampioenen uit verschillende takken van sport zijn dan ook graag bereid de dag op te luisteren met bijzondere demonstraties. Lees verder

13-05-2014: Mobiele alarmering LiveSafe nu in het Medipoint assortiment

Sinds begin dit jaar is Medipoint een samenwerking aangegaan met LiveSafe. Reden hiervoor is om ons winkelassortiment van zorg- en comforthulpmiddelen nog meer uit te breiden, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.
Lees verder.

14-05-2014: Dubbel Genieten Dag: Minder-validen, vrijwilligers en scholieren sporten samen

Op woensdag 14 mei a.s. vindt de tweede Landelijke Dubbel Genieten Dag plaats. Dit keer gaan minder-validen, vrijwilligers en scholieren in trio’s de sportieve uitdaging met elkaar aan in Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Het evenement – waar verbinding en plezier centraal staan – wordt georganiseerd door Coöperatie VGZ, Movisie en Medipoint.  Met ondersteuning van het Sport College Amersfoort (ROC Midden Nederland) en de Dirk Kuyt Foundation. Lees verder..

18-03-2014: Winnaar kruiswoordpuzzel Medipoint winkel Hilversum bekend!

In de Gooi & Vechtstreek van woensdag 5 maart jl. kon een Medipoint kruiswoordpuzzel ingevuld worden. Bij het inleveren van de juist ingevulde puzzel in onze winkel, maakte men kans op een zeer mooie prijs: het massage apparaat MG-40 met verzorgingspakket.... lees verder »  

21-02-2014: Winnaar prijsvraag Medipoint | Vitras winkel Nieuwegein bekend!

Tijdens de open dag van Buurtplein en Zorgplein Zuid op zaterdag 8 februari in Nieuwegein deelde de Medipoint l Vitras winkel flyers uit met een prijsvraag: ‘Hoeveel winkels heeft Medipoint in Nederland?’ Het antwoord... lees verder »  

20-2-2014: De Infrarood cabine demodagen zijn er weer

De infraroodcabine demodagen zijn weer begonnen. Tijdens deze demodagen kunt u een unieke lezing bijwonen, profiteren van introductiekorting en ...... lees verder »  

05-11-2013: Doff ’N Donner op Gezond en Zeker kennisdagen

Op 28 en 29 oktober vonden in Nieuwegein de Gezond en Zeker kennisdagen plaats. Twee dagen volledig gericht op informatie voor ergocoaches.lees verder »  

24-10-2013: Medipoint Care-Team aanwezig op Gezond en Zeker Kennisdagen

Maandag 28 en dinsdag 29 oktober is het Medipoint Care-Team aanwezig tijdens de Gezond en Zeker kennisdagen in het NBC congrescentrum in Nieuwegein.... Lees verder »

Oudere berichten

- Medipoint schenkt luxe bedleestafels aan het Bijna-Thuis-Huis in Son en Bruegel
- Aftrap maatschappelijk project 'Roda JC Old Stars' voor alle Kerkraadse 65plussers!
- Medipoint levert gratis hulpmiddelen