medipoint thuisservice

Bedden
Om tot rust te komen en te herstellen is het belangrijk om voldoende slaap te krijgen. Met een elektrisch verstelbaar hoog-laagbed kunt u makkelijk en veilig in en uit bed komen. Er zijn verschillende modellen hoog-laagbedden, van eenvoudig en praktisch tot aan luxe uitvoeringen die niet te onderscheiden zijn van normale boxspringbedden.

Bij een elektrisch hoog-laagbed is de bedbodem in verschillende posities in te stellen, waardoor u comfortabel kunt liggen en zitten. Daarnaast is het bed in hoogte verstelbaar, zodat u gemakkelijk in en uit bed kunt komen. Ook is het voor de verzorgende minder belastend om op bed verzorging te geven, doordat het bed op de juiste werkhoogte gebracht kan worden.  Sommige bedden hebben zijhekken die ook naar beneden kunnen, waardoor u veilig ligt en niet uit bed kunt vallen.

Huren of lenen
Bij Medipoint is het ook mogelijk om een hoog-laagbed eerst te lenen of te huren. Om kosteloos een hoog-laagbed te kunnen lenen heeft u voor sommige zorgverzekeraars een verwijzing van uw behandelend arts nodig. Voldoet u aan de voorwaarden van uw zorgverzekeraar, dan kunt u het hoog-laagbed voor 26 weken lang kosteloos lenen. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering en valt buiten het Eigen Risico.

Komt u niet in aanmerking voor het lenen van een hoog-laagbed, bijvoorbeeld doordat de 26 weken kosteloos lenen verstreken zijn en u niet in aanmerking komt voor een langdurige verstrekking vanuit de zorgverzekering, dan kunt u het hoog-laagbed ook huren bij Medipoint›› 

CTA Bedden