medipoint thuisservice
Sta-opstoelen
Veel mensen hebben moeite om uit de stoel te komen door een gebrek aan kracht of een fysieke beperking. Met een sta-opstoel kunt u gemakkelijk en veilig opstaan. Een sta-opstoel is een aangepaste stoel die door een druk op de knop elektrisch omhoog gaat en kantelt, waardoor u eenvoudig op kunt staan. Ook kunt u met de stoel weer rustig gaan zitten. Daarnaast zorgt een sta-opstoel voor een correcte zithouding, waardoor u klachten voorkomt.

Een goede zithouding is belangrijk om klachten in rug, nek of benen te voorkomen. We spreken van een goede zithouding wanneer uw lichaam een zo natuurlijk mogelijke houding aanneemt tijdens het zitten. Hierbij moet het lichaam optimaal ondersteund worden en moet u makkelijk van houding kunnen veranderen. Een sta-opstoel zorgt ervoor dat u een goede zithouding kunt aannemen en dat u makkelijk van houding kunt veranderen met één druk op de knop.

Er zijn verschillende modellen sta-opstoelen. Een adviseur van de Medipoint Thuisservice kijkt met u welke stoel het beste bij u past. Omdat ieder mens verschillend is, hebben we sta-opstoelen in verschillende maten en zelfs stoelen die volledig instelbaar zijn naar de lichaamsbouw van de gebruiker. Daarnaast is er keuze in kleur, materiaal en zijn er optioneel diverse accessoires beschikbaar, zoals een draaischijf, stoelverwarming of een accu.

De kenmerken van onze sta-opstoelen:
 Uitstekend zitcomfort
 Persoonlijk maatwerk
 Wetenschappelijk onderbouwd
 Optimale functionaliteit
 Unieke kantelverstelling
 Voldoen aan CE-normering
 10 jaar garantie en service aan huis

CTA Sta-opstoelen

Sta-opstoel huren
Het is ook mogelijk om een sta-opstoel te huren bij Medipoint. U kunt een sta- opstoel huren via onze webshop›› of door te bellen met onze klantenservice: 088 – 10 20 100.

CTA Sta-opstoelen