Met Medipoint naar de 50PlusBeurs voor slechts €7.-

De 23e editie van de 50PlusBeurs vindt plaats van 15 t/m 19 september in de Jaarbeurs Utrecht. Deze is dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur met aansluitend Motown in Concert van 15.15 tot 17.15 uur of 17.30 tot 19.30 uur.

50PlusBeurs 2015: Tijd om te genieten!

De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, modeshows, kookdemonstraties, dans en exposities. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen! Geniet van gratis appelgebak en profiteer van de acties. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws. 

Motown in Concert met Special Guest Star George ‘Rock your baby’ McCrae

Beleef na uw beursbezoek de legende van Motown: een muzikale revolutie met aan de lopende band nummer 1-hits en optredens vol glitter en glamour! Nog steeds staat de naam Motown garant voor een zeer bijzondere muzikale magie. Motown bracht internationale sterren voort met ongekende populariteit en kwaliteit: Jackson 5, Diana Ross & The Supremes, Gladys Knight & The Pips, Stevie Wonder, The Temptations, Marvin Gaye, The Four Tops en vele anderen. Het geheim achter dit succesvolle platenlabel ontdekt u met deze wervelende productie met live band en vocalisten: The Sound of Classic Motown met Special Guest Star George McCrae!

George McCrae, de Amerikaanse disco King met de wereldwijde nummer 1-hit ‘Rock your baby’ nog één keer zien? De man die maar liefst 52 miljoen (!) platen verkocht is de Special Guest Star en verrast tijdens een onvergetelijk live optreden met zijn grootste hits en een eerbetoon aan de Jackson Five. Eenmalig en uniek!

Een wervelende show met live band en vocalisten. Deze is, aansluitend aan uw bezoek aan ’s Werelds Grootste 50PlusBeurs, te zien in het Plus Theater in de Jaarbeurs Utrecht (middag- of avondvoorstelling). Meemaken is mee swingen! Geniet vooraf van de promovideo op www.50plusbeurs.nl/concert

Bestel uw kaarten voor €7.- met kortingscode MEDIPOINT

Bestel via www.plusticket.nl en gebruik actiecode: MEDIPOINT (de prijs verandert dan).
50PlusBeurs: €7.- Beurs & Concert: €24.-
U kunt ook telefonisch bestellen via 026 3779736 (geef de actiecode bij uw bestelling door).
Bestelkosten €1,50. Toeslag Eerste Rang bij Concert: €5.-

Liever met de bus naar de beurs?
OAD biedt opstappunten vanuit het hele land.
Busvervoer & Beurs: €21.-
Busvervoer & Beurs & Concert: €34.-
Bestel via www.oad.nl of 0547 284488.

Liever met de trein naar de beurs?
NS biedt speciale dagtochten vanuit elk treinstation.
Treinvervoer & Beurs: €24.- 
Treinvervoer & Beurs & Concert: €34.-