DeQpress matras: het ultieme comfortabele, drukverlagende matras

Matras deqpress medipoint Het matras
Het DeQpress matras is het meest geavanceerde, drukverlagende matras gebruikt op de actuele zorgmarkt. Maar vanaf nu is deze ook verkrijgbaar op de particuliere markt! Het is uiterst geschikt voor mensen met decubitus, spier- en gewrichtspijnen, maar ook zeker inzetbaar indien u simpelweg een comfortabel matras wenst.

Het visco-elastisch polyurethaan schuim heeft een open celstructuur en is hierdoor in tegenstelling tot olie geïmpregneerde traagschuimmatrassen, sterker, hygiënischer en beter vocht- en luchtregulerend. Het DeQpress matras bestaat uit een 8 centimeter dikke Evopore onderlaag welke is gecombineerd met een 6 centimeter dikke SAF Visco-foam toplaag versneden in kubusstructuur. Deze toplaag zorgt ervoor dat het matras een beter ventilerend vermogen heeft, wat broeien verminderd.

De matrashoes
Het DeQpress matras is uitgevoerd in combinatie met de hoogwaardige Tencel matrashoes. Tencel heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van katoen en polyester:
Beter vochtabsorberend
Geen kans op bacteriegroei door het natuurlijk absorberend vermogen
Gladder en soepeler
Voelt zachter aan en is dus beter voor de gevoelige huid
Sterker en minder pluisgevoeligKatoen vocht absorberend matras
Voorbeelden van vochtabsorbering (de blauwe kleur is vocht)

Het topdek is door de vierzijdige rits aan de bovenzijde gemakkelijk te wassen en te drogen, zonder dat het matras overbodig getild moet worden. Daarnaast zorgt de borderrand voor extra ventilatie en stevigheid in de hoes. 

Alle voordelen op een rij
Zeer comfortabel en sterk matras
Hygiënischer en beter vocht- en luchtregulerend dan andere traagschuimmatrassen
De toplaag zorgt ook voor een goed ventilerend vermogen
Het biedt optimale ondersteuning bij zij- of rugligging
Uitstekend in te zetten ter voorkoming van decubitus
Het is zelfs curatief tot een 2e categorie
Het matras is uitgevoerd in combinatie met de Tencel matrashoesBent u geïnteresseerd in dit product? Klik dan hier om het DeQpress matras te bestellen of kom voor meer informatie langs tijdens een van onze Demodagen Gezond Slapen!