CZ - douche- en toilethulpmiddelen

anti-decubitus zitkussen

Omschrijving
Een anti-decubitus kussen is een kussen wat men toepast om doorzitten (m.n. bij de zitbeenderen en de stuit) te voorkomen of te behandelen.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik van maximaal 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel kunt u uw aanvraag rechtstreeks indienen via www.medipoint.nl/lenen. Voor persoonlijk advies kunt u terecht in een van onze winkels of contact opnemen met ons landelijke telefoonnummer 0900 - 112 112 5

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik langer dan 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts. Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.

 trippelstoel

Omschrijving
Een trippelstoel wordt gebruikt als men zich zittend in een stoel  door het huis verplaatst  met behulp van de voeten (trippelen)

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts met een verslag van uw behandelend therapeut . Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.

Bent u bij de spoedeisende hulp van uw ziekenhuis geweest dan kunt u uw aanvraag rechtstreeks indienen bij Medipoint. Wij regelen dan de verwijzing met uw zorgverzekeraar zodat u snel kunt beschikken over het benodigde hulpmiddel.

 aangepaste stoel

Omschrijving
Een aangepaste stoel is een stoel die is aangepast aan de functiebeperkingen van de gebruiker. Deze ondersteuning kan niet gegeven worden met een ergonomische stoel.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts of revalidatiearts met een verslag van uw behandelend therapeut . Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.