Introductieweken voor FNV leden: 19 t/m 30 mei!

Speciale introductieweek voor leden van FNV: 20% korting op het gehele assortiment in de Medipoint winkels.

Zorgcollectief FNV/Menzis en Medipoint zijn recent een samenwerking aangegaan die u als FNV lid en Zorgcollectief FNV/Menzis lid vele voordelen oplevert. Ter introductie ontvangen alle FNV leden van zaterdag 19 t/m vrijdag 30 mei éénmalig 20% korting op het gehele assortiment in de Medipoint winkels. Deze korting is alleen geldig in deze periode en op vertoon van uw FNV ledenpas aan de kassa.

Regulier ontvangen leden van het Zorgcollectief FNV/Menzis 12% korting op vertoon van de FNV ledenpas en Menzis zorgpas. Leden van FNV ontvangen standaard 10% korting op vertoon van de FNV ledenpas.

Breng een bezoek aan één van onze winkels en profiteer van dit speciale voordeel. Kijk hier voor een winkel bij u in de buurt en de openingstijden.

Één aanspreekpunt, zo geregeld!

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. Wij helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen! Onze medewerkers hebben veel kennis van de zorgmarkt en geven u advies dat past bij uw situatie en wensen. U bent van harte welkom in één van onze winkels.