basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij STMR en Medipoint

Waar: Medipoint winkel Elst, Industrieweg Oost 7A
Wanneer: Zaterdag 29 april 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Tijdens deze dag 20% korting op het hele productassortiment!

Medipoint organiseert in samenwerking met STMR een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook krijgt u op deze dag 20% korting op Timeless bedden, Timeless bed accessoires en bijpassende matrassen.
 • Gezondheidscheck
  Laat met hulp van een verpleegkundige gratis een gezondheidstest uitvoeren.
 • Demonstratie scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op al onze scootmobielen. Tevens kunt u scootmobielen huren, al vanaf € 1,99 per dag.
 • Rollator- en scootmobielkeuring
  Laat uw rollator of scootmobiel in de winkel gratis keuren door onze monteur. Indien nodig worden kleine reparaties direct uitgevoerd.
 • Proeverij maaltijdservice
  Proef de eindeloze mogelijkheden van de maaltijdservice aan huis van Apetito.
 • Personenalarmering
  Personenalarmering is een eenvoudige en prettige ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Hiermee kunt u op elk moment van de dag en nacht hulp inroepen van onze alarmcentrale. Dit geeft u, uw familie en vrienden, een veilig gevoel. Nu ook beschikbaar met valdetectie. Kom langs voor meer informatie.
 • Wijkteams
  Op deze dag zijn ook wijkverpleegkundigen van STMR aanwezig om u te vertellen over de diverse mogelijkheden. De Thuiszorg van STMR is per wijk georganiseerd in kleine teams, waarbij er probleemoplossend wordt gewerkt. Hierdoor is er meer regelruimte voor de klant. Zij zijn het aanspreekpunt voor u en uw mantelzorgers!
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en -accessoires.
 • STMR Ledenservice
  Krijg informatie over het lidmaatschap van de STMR Ledenservice, waarmee u naast relevante informatie, het hele jaar door leuke kortingen ontvangt op ons gehele assortiment. Als u lid wordt tijdens deze dag, ontvangt u naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen!

Profiteer en bespaar!

Kom naar de Gezondheidsmarkt, word lid van de STMR Ledenservice en ontvang deze dag naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen! Lid worden kan al voor slechts € 19,75 per gezin per jaar.

Graag tot ziens op zaterdag 29 april in Elst!