basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij Medipoint en Servicepaspoort

Waar: Medipoint | Zorgbalans winkel, Stephensonstraat 45, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 14 oktober 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Op deze dag tot wel 50% korting voor leden van Servicepaspoort!

Ledenvereniging Servicepaspoort organiseert in samenwerking met Medipoint een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Woon onze demonstraties bij en laat al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed beantwoorden. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. U profiteert op deze dag bovendien van 20% korting op Timeless bedden en accessoires. Plus wel 50% korting op het Visco Climate matras en 25% korting op de overige matrassen.
 • Demonstraties sta-opstoelen
  Een productspecialist geeft u een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en  sta-opstoel accessoires.
 • Rollators en rolstoelen
  Medipoint heeft een ruim assortiment rollators en rolstoelen en geeft deskundig advies. Of wat dacht u van een rolstoel en rollator in één: de Rolzzmotion. In een handomdraai transformeert u deze rollator moeiteloos tot een rolstoel en weer terug. Onze productspecialist geeft deze dag uitleg over de mogelijkheden.
 • Blijf in beweging
  Met een bewegingstrainer, zoals een hometrainer of fietstrainer, blijft u in uw eigen omgeving in beweging. Benieuwd? Probeer het vrijblijvend uit en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen.
 • Mobella Op & Top thuiskappers
  Mobella Op & Top Thuiskappers komt bij u thuis wanneer het u uitkomt. Op de Gezondheidsmarkt, kunt u als lid van Servicepaspoort voor € 5,- uw haren laten knippen om het uit te proberen.
 • Word lid van Servicepaspoort
  Als lid van Servicepaspoort maakt u gebruik van de services, krijgt u ledenkorting op bijvoorbeeld de stomerij en verzekeringen, korting bij meer dan 150 bij Servicepaspoort aangesloten leveranciers en maakt u bovendien gratis gebruik van een beperkt aantal loophulpmiddelen.

Graag tot ziens op zaterdag 14 oktober in Haarlem!