basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij Medipoint | Vitras

Waar: Medipoint l Vitras winkel
Wanneer: Vrijdag 9 juni 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Tijdens deze dag 20% korting op het hele productassortiment!

Medipoint organiseert in samenwerking met Vitras een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook krijgt u op deze dag 20% korting op Timeless bedden, Timeless bed accessoires en bijpassende matrassen.
 • Demonstratie scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op al onze scootmobielen.
 • Proefles Vitaal Wandelen
  Neem deel aan een proefles Vitaal Wandelen. De les wordt begeleid door een ervaren wandeldocent, die u leert op een gezonde manier te wandelen en u voorziet van persoonlijke adviezen over uw looppatroon. De gratis proefles duurt een half uur en start om 11.00, 13.00 en 14.00 uur (enkel bij goed weer). Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bij-u-thuis@vitras.nl of te bellen met 0900 – 82 123 82. U mag op de dag zelf ook zonder aanmelding meedoen.
 • Proeverij Vitras Maaltijdservice
  Proef de mogelijkheden van de Vitras Maaltijdservice tijdens de Gezondheidsmarkt. U ontvangt meteen een bon voor korting op de eerste bestelling.
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en sta-opstoel accessoires.
 • Vitras Pas
  Krijg informatie over uw abonnement op de VitrasPas en ontdek de vele voordelen. Kijk voor meer informatie alvast op www.vitras.nl/vitraspas.

Word lid en ontvang een gratis hoofdkussen!

Kom naar de Gezondheidsmarkt, word abonnee van de VitrasPas en ontvang deze dag naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen! Abonnee worden kan al voor slechts € 19,95 per gezin per jaar.

Graag tot ziens op vrijdag 9 juni in Veenendaal!