basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

header-brandveiligheid-max

Vlam in de pan? Koop snel de kleinste brandblusser ooit!

Nog nooit was het zo eenvoudig om een keukenbrand te blussen. Vanaf nu is er een slechts vijftien centimeter hoge brandblusser op de markt. De kleinste brandblusser ooit dooft in een handomdraai een fel uitslaande keukenbrand, past gemakkelijk in de keukenla, maar misstaat ook zeker niet op het aanrecht.

In samenwerking met leverancier Ardexx introduceert Medipoint de Kitchen-Exx op de Nederlandse markt. Dit is dé brandblusser voor in elke keuken. De brandblusser is de eerste blusser ter wereld die werkt zonder drijfgas.
banner-kitchen-exx

 

 

 

 

 

 

Vanaf heden is de complete serie Ardexx brandblussers exclusief verkrijgbaar in de Medipoint winkels in heel Nederland en in onze webshop.

banner-home-exx

banner-car-exx

banner-kitchen-exx-pro

Bekijk de video’s:

Brandblusser Home-Exx

Brandblusser Kitchen-Exx

Alle voordelen op een rij:

Milieuvriendelijk (geen drijfgassen)
De brandblussers van Ardexx veroorzaken hierdoor geen uitstoot van broeikasgassen en zijn dus milieuvriendelijk.

Licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar
Dit komt omdat er geen drijfgassen worden gebruikt, maar een methode gebruikt wordt, waarbij door implosie het blusmiddel naar buiten gebracht wordt. Hierdoor hoeft de buitenkant van de blusser niet van een metaal expansievat gemaakt te zijn.

Biologisch afbreekbaar
De brandblussers richten hierdoor geen schade aan en is dus beter voor het milieu.

Geen nevenschade
Het blusmiddel heeft geen negatieve effecten op apparatuur. Waarbij na het gebruik van poederblussers de meeste elektrische apparaten die in de buurt staan defect raken na contact met het blusmiddel, is dit niet het geval met de brandblussers van Ardexx. Dit betekent dat u nadat u bijvoorbeeld een keukenbrand heeft geblust, u uw elektrische apparatuur, zoals een koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, vaatwasser, oven of
magnetron, niet hoeft weg te gooien.

Vanuit elke hoek bruikbaar
De brandblussers kunnen ook gebruikt worden voor moeilijk bereikbare hoeken. Wanneer poederblussers op zijn kop worden gehouden, verliezen ze hun bluscapaciteit, omdat het drijfgas hierdoor binnenin de blusser verplaatst. Met de innovatieve implosiemethode van de Ardexx brandblussers is dit niet het geval en kan dus elke hoek bereikt worden.

Geen jaarlijkse herkeuring nodig
De brandblussers van Ardexx hebben een levensduur van ongeveer 3 tot 4 jaar. Na deze periode kan de oude in de afvalbak worden gedopeneerd en kan simpelweg een nieuwe aangeschaft worden. Jaarlijkse keuringen van de blussers zijn niet nodig, wat jaarlijks zowel tijd als een hoop geld scheelt.

Meerdere malen te gebruiken
De brandblussers kunnen telkens weer opnieuw gebruikt worden totdat de inhoud op is.

Niet duur
De brandblussers hebben een lage aanschafwaarde, zijn meerdere malen te gebruiken en gaan dus veel langer mee. Brandveiligheid hoeft dus niet duur te zijn!