basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Ben je zwanger? Dan ben je bij Medipoint aan het juiste adres!

Wanneer je zwanger bent breekt een spannende tijd aan. Je moet over veel dingen nadenken. Wat wordt de naam van de baby, hoe ga je de babykamer inrichten en welke producten heb je nodig tijdens de bevalling? Met het laatste helpt Medipoint je graag!

Lees hieronder hoe je in 1 minuut gratis bedverhogers regelt, een borstkolf huurt, een kraampakket bestelt en 15% korting op het totale Medipoint Ouder en Kind assortiment krijgt!

bedklossen-lenen

Bedverhogers lenen

Het beste kan je bedverhogers, ook wel bedklossen genoemd, vanaf week 36 bestellen. Je bed moet tijdens en na de bevalling een hoogte van minimaal 70-80 cm hebben. Wanneer je de bedklossen online bestelt worden deze gratis bij je thuisbezorgd.

Bedverhogers lenen ››

borstkolf-huren

Borstkolf huren

Wil je gebruik maken van een borstkolf, maar wil je deze niet direct kopen? Bij Medipoint kan je een elektrische borstkolf huren voor maar € 2,50 per dag. Huren kan in een van onze Medipoint winkels, maar kun je ook eenvoudig online regelen. Wanneer je het online aanvraagformulier invult, neemt een van onze medewerkers contact met je op om de aanvraag af te ronden. De borstkolf kan je dan in de winkel ophalen of wordt gratis thuisbezorgd.

Borstkolf huren ››

kraampakket-kopen

Kraampakket kopen

Wanneer je de kraamhulpmiddelen bestelt via de website of onze KlantenService kan je een kraampakket bijbestellen voor € 25,99. Het kraampakket bevat o.a.: onderleggers, navelklem, flesje alcohol 70% en wondkompressen. Het kraampakket wordt dan tegelijk met de kraamhulpmiddelen bij je thuisbezorgd.

Kraampakket kopen ››

korting

15% korting op ons Ouder & Kind assortiment

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen tijdens je zwangerschap? Je ontvangt dan direct een mail met een kortingscode van 15% korting op ons Ouder en Kind assortiment.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief ››