basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

picture

Wat gebeurt er tijdens je zwangerschap en hoe kun je daar het beste op een fitte, gezonde en vitale manier doorheen komen?

Op deze vragen geeft Radmilo Soda (personal trainer) antwoord in zijn nieuwe boek MOMS. Het boek staat boordevol recepten, workouts en tips die goed aansluiten op de verschillende fasen die een zwangerschap heeft. Daarnaast komt Radmilo met een speciale MOMS lijn met sportartikelen, waarmee je de workouts uit het boek gemakkelijk thuis kunt doen.

Medipoint actie

Medipoint wenst voor iedere toekomstige moeder een zo comfortabel mogelijke zwangerschap. Met ons assortiment aan kraamproducten proberen we daar al een mooie bijdrage aan te leveren. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ook het boek van Radmilo daar een positieve bijdrage aan kan leveren. Daarom zijn we een leuke samenwerking met hem aangegaan en hebben we een korting van maar liefst 50% voor je geregeld op het boek! De kortingscoupon vindt je in het kraamboekje wat je van de kraamzorg krijgt. Je kunt deze verzilveren in onze webshop.

Benieuwd naar wat Radmilo zelf over zijn nieuwe boek zegt? Bekijk hier ons interview met hem.

MOMS sportartikelen

Misschien is de sportschool wel de laatste plek op aarde waar je tijdens jouw zwangerschap wilt zijn. Daarom komt met Radmilo met een speciale MOMS lijn aan sportartikelen: “Selected by Radmilo”. Met deze producten kan je de workouts uit het boek eenvoudig thuis doen. De Selected by Radmilo artikelen kan je bestellen in onze webshop.

Nu met 50% korting

Bestel het boek MOMS

Gebruik de kortingscode uit het kortingenboekje van je kraamhulp.

moms

Over Radmilo Soda

Je kent Radmilo Soda misschien nog wel als de succestrainer van het Nederlandse televisieprogramma Obese (gepresenteerd door Wendy van Dijk). Momenteel heeft hij zijn eigen personal training studio in hartje Amsterdam, Soda Bodyfit, waar hij zijn klanten begeleid bij een fitte en gezonde lifestyle.

radmilo-wendy-obese