basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint ook voor medewerkers in de zorg

Voor medewerkers in de eerstelijnszorg heeft Medipoint speciale Care Team Consulenten die u de weg wijzen in de wereld van zorghulpmiddelen. De Care Team Consulent is uw centrale aanspreekpunt in de regio. Of het nu gaat om uitleen of aanschaf van hulpmiddelen, productspecifieke vragen, ondersteuning bij trainingen, aanvragen van hulpmiddelen. Kortom: al uw vragen kunt u stellen aan de Care Team Consulent!

Het Care Team biedt u:

  • Altijd actuele informatie over marktontwikkelingen en wet- en regelgeving
  • Persoonlijk advies in complexe cliënt situaties
  • Gerichte workshops, cursussen en trainingen over zorghulpmiddelen
  • Ondersteuning en innovaties bij uw dagelijkse werkzaamheden

Medipoint heeft contracten met alle zorgverzekeraars en levert voor iedere cliënt snel de juiste hulpmiddelen, zowel bij kort- als langdurig gebruik, maar ook voor particuliere aanschaf. De juiste zorgproducten bestelt u online, op elk moment van de dag, zonder wachttijd. Dat kan bij Medipoint. Bovendien krijgt u een bevestiging van uw bestelling, zodat u weet waar u aan toe bent. Gewoon zoals het hoort, want mensen helpen is onze passie. En dat geldt zowel voor zorgprofessionals als voor mensen die voor zichzelf een hulpmiddel nodig hebben.

Heeft u al een inlog ontvangen: ga dan naar zorgpro.medipoint.nl en plaats direct de bestelling voor uw cliënt. Heeft u nog geen inlog, vul uw gegevens in op de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw eigen hulpmiddelengids in handig zakformaat

De hulpmiddelengids is de wegwijzer in hulpmiddelen en biedt u informatie over verschillende hulpmiddelen en de mogelijkheden van vergoeding. Wilt u deze gids ook ontvangen? Vul uw gegevens in op de contactpagina en vermeldt in de onderwerpregel “hulpmiddelengids”. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook de online versie bekijken. Let op, vanwege de bestandsgrootte kan het even duren voordat de hulpmiddelengids volledig geladen is.)