Hoog/Laag Bed Boxspring Timeless Taupe

Het hoog-laag bed Timeless biedt u het slaapcomfort van een boxspring én het gemak van een hoog-laag bed. Het bed voldoet aan alle certificeringen die door de zorg zijn gesteld. Verkrijgbaar in de kleur Moon taupe.

Nu tijdelijk van € 1999,- voor maar € 1.499,-

€1499. -
In winkelmand
  • Voldoet aan certificeringen van de zorg
  • Makkelijk te verrijden
  • Elektrische bediening
  • In hoogte verstelbaar

Beschrijving

Bekijk alle winteractie producten ››

Slaapcomfort van een boxspring
Het hoog-laag bed Timeless biedt u het slaapcomfort van een boxspring én het gemak van een hoog-laag bed. Kenmerkend voor het Timeless hoog-laag bed is dat het een huislijke uitstraling heeft. U verrijdt het bed gemakkelijk en het is eenvoudig te bedienen met een elektrische handbediening. Bovendien is het bed verstelbaar in hoogte tussen 38 en 80 cm. Het Timeless hoog-laag bed voldoet aan alle certificeringen die door de zorg zijn gesteld.

Kleuren
Dit hoog-laag bed is verkrijgbaar in de kleur Moon taupe. U kunt ook kiezen voor de kleuren:
- Moon Antraciet
- Moon Taupé

Hoofdbord
Het Timeless hoog-laag bed wordt geleverd exclusief hoofdbord. Een bijpassend hoofdbord kunt u ook bestellen op de webshop

Meer mogelijkheden
U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie luxe en kleurrijke stoffen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het bed naar eigen wens te stijlen en aan te kleden met accessoires. Wilt u meer informatie over de opties en accessoires? Neemt u dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer 088-1020100, optie 3. Of informeer hiernaar in één van onze winkels.

Levertijd
De levertijd bedraagt maximaal 15 werkdagen.

Specificaties

  • In hoogte verstelbaar: 38 - 80 cm
  • Gebruikersgewicht: maximaal 185 kg

Verwante producten

Recent bekeken producten