basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Demodagen Mobiliteit Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel Vlissingen

rollator-artikelOp 21 en 22 maart organiseert de Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel in Vlissingen de Demodagen Mobiliteit. Deze dagen zijn gericht op persoonlijk advies, exclusieve aanbiedingen op vele mobiliteitsproducten, zoals scootmobielen, rollatoren en hometrainers en de introductie van een unieke huurmogelijkheid van scootmobielen: 1- 2- 3 Scootmobiel.

Medipoint 1-2-3 Scootmobiel biedt flexibiliteit voor de gebruiker en vergroot tegelijk de sociale omgeving. De scootmobiel kan gehuurd worden als men er op uit wil en staat niet in de weg tijdens de wintermaanden. Ook service en verzekering is inbegrepen.

Iedereen is welkom in de winkel in Vlissingen en kan zich vrijblijvend laten informeren over de vele mobiliteitsoplossingen die er zijn. Donateurs van Zorgstroom X-tra ontvangen deze dagen extra voordeel op vertoon van de voordeelpas. Heeft u al een rollator en wilt u deze laten controleren op veiligheid? Op vrijdag is van 10.30 – 13.00 uur de RollatorExpress aanwezig voor een vrijblijvende rollatorkeuring.

Inschrijven voor de Demodagen Mobiliteit kan in de Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel in Vlissingen: Badhuisstraat 104, 4381 LV of telefonisch via 0118 – 410 401 (kies 3).

De eigen kracht van de burger is momenteel een belangrijk thema in de zorg, men wordt steeds meer gestimuleerd zelf producten en diensten aan te schaffen. Aangezien een zorgproduct ondersteuning en een oplossing moet bieden, is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden en zorgoplossingen die er zijn. In de Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel in Vlissingen ontvangt u vrijblijvend en persoonlijk advies.