basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Demodagen: Infraroodcabine

Wist u dat infraroodstraling van een infraroodcabine een positieve werking kan hebben op uw gezondheid? Het is rustgevend en geeft u bovendien een ontspannen gevoel.

Een infraroodcabine bij u in huis of in de tuin? 

Infraroodcabines vindt u veelal in de grotere wellnesscentra. Maar wanneer u met regelmaat wilt genieten van de positieve effecten van infrarood, kunt u ook zelf een cabine aanschaffen. De infraroodcabines van Medipoint zijn heel licht en makkelijk te verplaatsen. Daarnaast nemen wij de levering en installatie voor onze rekening en hoeft u alleen nog maar na te denken over waar u hem neerzet. Een cabine is er al vanaf 90 cm breed. Wist u dat een infraroodcabine zelfs in de tuin onder een afdak geplaatst kan worden?

Bent u nieuwsgierig naar de werking van infrarood of overweegt u om een cabine aan te schaffen? Tijdens de demodag Infrarood informeren we u graag over de mogelijkheden.

Tijdens deze GRATIS demodag krijgt u:

• Uitleg over de werking van infrarood
• 15% korting op aanschaf tijdens de demodag
• U heeft al een cabine vanaf € 2.120,75
• Hoge kortingen op extra accessoires
• Gratis thuisbezorging en installatie
• Gratis 10 jaar garantie en service

Tijd

Gedurende de demodag vinden er meerdere infraroodcabine demonstratiesessies plaats. Het aantal sessies is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De sessies duren ongeveer 1 uur en zijn geheel vrijblijvend en gratis bij te wonen.

Ook geïnteresseerd?

Momenteel zijn er geen demodagen Infraroodcabines gepland. Zodra er weer nieuwe demodagen gepland staan, wordt deze pagina bijgewerkt.

Meer informatie of stel uw vraag

Geïnteresseerd in de andere demodagen van Medipoint?

Bekijk dan het volledige aanbod