Welkom bij Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Medipoint eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Gratis hulpmiddelen lenen

 

Voordelig hulpmiddelen huren

 

Zorg- en welzijnsproducten kopen

Voordelig een scootmobiel huren
Uniek in Nederland is het 'Scootmobiel Huren' concept, u huurt al een scootmobiel vanaf €1,99 per dag! U kunt een scootmobiel huren via onze webshop of door een van onze winkels of uitleenpunten te bezoeken.

Medipoint winkels en uitleenpunten
Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land, zo is er altijd een winkel bij u in de buurt. Via onze 'winkelzoeker' vindt u eenvoudig uw dichtstbijzijnde Medipoint winkel of uitleenpunt.

Huur voordelig een scootmobiel         Medipoint winkels


Samenwerkingen
Medipoint werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via uw zorgverzekeraar profiteert u altijd direct van korting bij Medipoint. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

Medipoint nieuwsbrief
Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste Medipoint nieuws, acties en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wmo-hulpmiddel van de gemeente   Profiteer van voordeel via uw zorgverzekeraar   Nieuwsbrief Medipoint

 

Medipoint op nationale TV!
Middels TV commercials wordt in de komende periode een deel van het aanbod van Medipoint op het gebied van zorg- en welzijnsproducten getoond. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met bekende Nederlander Marit van Bohemen. Marit zal het komende jaar het gezicht zijn van de Medipoint promotiecampagne en Medipoint als ambassadrice promoten.