basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Demodagen Traplift

Persoonlijk advies over trapliften op onze Demodag Trapliften

Traplopen is inspannend. Uw hartslag stijgt ervan en uw ademhaling gaat ook omhoog. Echter, wanneer traplopen zo inspannend wordt dat u er tegenop gaat zien, kunt u kiezen voor ondersteuning in de vorm van een traplift.

Op de demodag Traplift adviseren onze specialisten u graag over of een traplift een goede oplossing is voor u. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over woonveiligheid en langer zelfstandig thuiswonen.

>Tip: neem voor passend advies foto’s mee van uw huidige trap!

Tijdens deze gratis demodag krijgt u:

  • Uitleg over het vergroten van de woonveiligheid in uw woning
  • Een persoonlijk gesprek over trapliftoplossingen in uw woning
  • Ledenkorting op de aanschaf van een traplift
  • Gratis leren bekleding, gordeldetectie en een kortingsvoucher t.w.v. € 500,- op trapliften, die u kunt verzilveren als u n.a.v. de demodag een traplift wilt aanschaffen

Demonstratiesessies

Gedurende de demodag vinden er meerdere traplift demonstratiesessies plaats. Het aantal sessies is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De sessies duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen.

Ook geïnteresseerd?

Momenteel zijn er geen demodagen Traplift gepland. Meer informatie of persoonlijk advies over trapliften? Wij helpen u graag verder in een van onze winkels, via onze Thuisservice of neem contact met ons op.

Andere demodagen van Medipoint

Behalve demodagen Traplift organiseert Medipoint ook andere demodagen.
Bekijk hier het overzicht met alle demodagen van Medipoint.