basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Zitadviesdagen - advies over sta-opstoelen en uitproberen in de winkel

Zitadviesdagen

Na een fijne wandeling buiten, is het heerlijk om thuis lekker bij te komen. Dat kan het beste in een comfortabele stoel, die u tevens stimuleert een gezonde zithouding aan te nemen. Onze sta-opstoelen bieden het comfort en de luxe van een relaxfauteuil, en de veiligheid van een goede sta-opstoel.

Tijdens deze adviesdag komt u alles te weten over een gezonde zithouding, veilig zitten en opstaan, en welke stoel het beste bij u past. U profiteert daarnaast van hoge kortingen op deze dag!

Tijdens deze GRATIS adviesdag krijgt u:

  • Uitleg over de juiste manier van zitten en veilig opstaan
  • Persoonlijke zitanalyse
  • Keuze uit een breed assortiment sta-opstoelmodellen
  • Tot wel 25% korting op sta-opstoelen
  • Gratis thuisbezorging en eventueel ophalen oude stoel
  • Gratis luxe hoofdkussen bij aanschaf van een stoel op de adviesdag

“Onze nieuwe stoelen zijn fantastisch!”

Peter en Joke de Greef bezochten een Zitadviesdag van Medipoint. Daar namen ze plaats in de comfortabele stoelen. “Ik wilde er eigenlijk niet meer uit. De stoel zit heerlijk!” vertelt Joke enthousiast.

Voor Peter was de stoel eerst wat smal, maar elke stoel wordt persoonlijk op maat gemaakt of ingesteld, dus daarna was hij ook overstag.
Ze kochten allebei een eigen stoel. “Ik zit er heel erg graag in, het is zo fijn!” aldus Peter.
“De zitting is heerlijk, sluit lekker aan en de stof voelt prettig. Plus de leuningen zijn fijn wat hoger. Ik vind mijn nieuwe stoel fantastisch.” vertelt Joke.

Joke adviseert generatiegenoten die graag comfortabel zitten zeker om een sta-opstoel via Medipoint aan te schaffen. Haar man Peter corrigeert haar: “Ook jonge mensen willen hier graag in zitten. Deze stoel is niet leeftijdsgebonden.” Het koppel geniet dagelijks van de nieuwe stoelen. “Ik hoef er maar in te gaan zitten en ik ontspan!” Ja, Peter en Joke zijn méér dan tevreden: “Wij geven de stoel een 8,5.”

Wilt u net als Peter en Joke persoonlijk advies en onze sta-opstoelen uitproberen? Kom dan naar onze Zitadviesdag en laat u adviseren over een gezonde zithouding en het veilig gaan zitten en opstaan. Wij zorgen dat uw stoel gratis wordt thuisbezorgd en eventueel uw oude stoel wordt opgehaald. Profiteer bij aankoop op de adviesdag bovendien van een GRATIS luxe hoofdkussen.

Inschrijven voor de adviesdag

Via onderstaande inschrijfbutton kunt u zich gratis inschrijven voor de adviesdag. Na uw inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke afspraak. Zo bent u verzekerd van plekje. Telefonisch een afspraak maken kan ook, via: 088 – 10 20 100. Uiteraard bent u ook zonder afspraak welkom op de adviesdag.

Direct inschrijven

Geplande adviesdagen

Plaats Winkel Adres Datum
Haarlem Medipoint l Zorgbalans Stephensonstraat 45 ma 29 okt. t/m vrij 2 nov. 2018

Direct inschrijven

Andere adviesdagen van Medipoint

Behalve Zitadviesdagen organiseert Medipoint ook andere adviesdagen.
Bekijk hier het overzicht met alle adviesdagen van Medipoint.