basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Alles over scootmobielen

Op visite in het dorp verderop, naar de supermarkt of gewoon een rondje door het park. Dit zijn activiteiten die u zelfstandig wilt blijven doen wanneer u minder zeker bent tijdens het autorijden, lopen of op de fiets. Een scootmobiel geeft u weer de vrijheid om zelf te gaan en staan waar u wilt. Nu tot 20% korting op alle scootmobielen.

Back Shape Little Icon Little Icon
Back Shape Little Icon Little Icon

Alles over scootmobielen

Op visite in het dorp verderop, naar de supermarkt of gewoon een rondje door het park. Dit zijn activiteiten die u zelfstandig wilt blijven doen wanneer u minder zeker bent tijdens het autorijden, lopen of op de fiets. Een scootmobiel geeft u weer de vrijheid om zelf te gaan en staan waar u wilt. Nu tot 20% korting op alle scootmobielen.

Persoonlijk advies van een scootmobiel expert

Bij Medipoint vindt u een groot aanbod scootmobielen. Van kleine, wendbare scootmobielen voor korte afstanden tot grotere, snellere modellen voor lange afstanden. Welke scootmobiel het beste bij u past hangt af van uw wensen en behoeften. Daarom hebben wij een speciaal team met scootmobiel experts klaar staan om samen met u te bepalen welke scootmobiel het meest geschikt is.
Inmiddels hebben onze scootmobiel experts al meer dan 50.000 klanten aan de juiste scootmobiel geholpen. Alvast oriënteren welke soorten scootmobielen wij aanbieden? Lees dan verder.

Voordeel Plaatje

Opvouwbare scootmobiel

Zoekt u een scootmobiel die makkelijk te vervoeren is? Dan is een opvouwbare scootmobiel een goede keuze. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht (24 kg) is deze scootmobiel eenvoudig mee te nemen in de auto en zeer geschikt wanneer u reist met het openbaar vervoer. Met een snelheid tot 8 km per uur en een bereik tot 20 km, is dit type uiterst geschikt voor binnen bijvoorbeeld in een verzorgingshuis en korte afstanden buiten.

Voordeel Plaatje

Demontabele scootmobiel

Net als de opvouwbare scootmobiel is de demontabele scootmobiel makkelijk mee te nemen. U kunt deze scootmobiel eenvoudig uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. De demontabele scootmobiel is met een snelheid van 10 km en een bereik tot 10 km, zowel geschikt voor binnen als korte afstanden buiten.

Voordeel Plaatje
Voordeel Plaatje
Voordeel Plaatje

Scootmobiel voor korte afstanden buiten

Wilt u een iets luxere scootmobiel die geschikt is voor korte afstanden buiten, zoals een ritje naar de supermarkt? Kies dan voor een scootmobiel met een actieradius van maximaal 35 km. Deze type scootmobiel haalt een snelheid tot 12 km per uur. Daarnaast is dit type ook standaard voorzien van verlichting en richtingaanwijzers, zodat u veilig op pad gaat.

Voordeel Plaatje

Scootmobiel voor lange afstanden buiten

Voor de langere afstanden, zoals naar het dorp verderop of een dagje gezellig toeren, is het belangrijk dat uw scootmobiel een comfortabele zitting heeft en voorzien is van verlichting en richtingaanwijzers. De scootmobielen voor lange afstanden zijn dan erg geschikt met een actieradius tot 50 km en een snelheid tot 15 km per uur.

Voordeel Plaatje
Voordeel Plaatje
Voordeel Plaatje

Scootmobiel lange afstanden veersysteem

Deze scootmobiel staat qua afmeting, actieradius en maximumsnelheid gelijk aan het type scootmobiel voor lange afstanden. Het voordeel van dit type scootmobiel zijn de extra comfort- en veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatische snelheidsbegrenzer in bochten en een INDEGO veersysteem voor extra comfort. Dit veersysteem zorgt ervoor dat uw zitting gelijk blijft wanneer u over een ongelijke weg rijdt, wat zorgt voor een optimale schokdemping en extra rijcomfort.

Voordeel Plaatje

Een nieuwe scootmobiel kopen

Een scootmobiel helpt u zelfstandig en mobiel te blijven. Daarom is het belangrijk dat de scootmobiel past bij uw wensen en behoeften. Met 170 jaar ervaring en meer dan 50.000 gevoerde adviesgesprekken, staan wij klaar om ook voor u de juiste scootmobiel te vinden.

In een paar stappen naar uw ideale scootmobiel

Onze scootmobiel experts staan telefonisch, in onze winkels en tijdens onze scootmobiel adviesdagen voor u klaar. Heeft u liever persoonlijk advies aan huis? Dat kan ook. Onze scootmobiel expert komt graag vrijblijvend bij u langs. Maak hieronder uw keuze ‘in de winkel / adviesdag’ of ‘advies aan huis’ en ontdek onze mogelijkheden.

step-1-image
Maak een afspraak

Nadat u ons afspraakformulier invult, neemt een expert telefonisch contact met u op. Tijdens het gesprek bespreken we uw woonsituatie, wensen en behoeften. Aansluitend ontvangt u advies welke scootmobiel adviesdag u kunt bezoeken of in welke winkel u terecht kan. Hier adviseert onze scootmobiel expert u welke scootmobiel het best bij u aansluit. Dit alles doen we volgens de RIVM richtlijnen rondom het Coronavirus. Lees hier meer over onze maatregelen.

Ontvang persoonlijk advies

Terwijl u de scootmobielen bekijkt, neemt onze scootmobiel expert in de winkel of tijdens een adviesdag de verschillende opties met u door om samen tot uw ideale scootmobiel te komen. Een bezoek aan onze winkel of adviesdag is geheel vrijblijvend. Als u eruit bent, kunnen wij de bestelling direct voor u plaatsen en een vervolgafspraak inplannen voor de levering van uw scootmobiel aan huis.

step-2-image
step-3-image
Bezorging bij u thuis

We bezorgen uw nieuwe scootmobiel op afspraak én gratis bij u thuis. Bij aflevering ontvangt u een uitleg hoe u uw nieuwe scootmobiel dient te gebruiken en onderhouden.

Maak een afspraak
step-1-image
Maak een afspraak

Nadat u ons afspraakformulier invult, nemen onze scootmobiel experts telefonisch contact met u op.

usp-icon Afspraakformulier
Telefonisch gesprek

Tijdens het telefoongesprek bespreken we uw wensen en behoeften om onze scootmobiel experts voor te bereiden op een eventueel bezoek bij u thuis. Ook stellen we u enkele vragen over uw gezondheid, zodat onze experts veilig en gezond kunnen werken. 

step-2-image
step-3-image
Expert bij u thuis

Onze scootmobiel expert adviseert u graag gratis en  vrijblijvend over de verschillende scootmobielen en welke opties het beste aansluiten bij uw situatie. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van uw scootmobiel. Dit alles doen we volgens de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Lees hier alles over onze maatregelen.

Bezorging bij u thuis

We bezorgen uw nieuwe scootmobiel op afspraak én gratis bij u thuis. Bij aflevering ontvangt u een uitleg hoe u de scootmobiel dient te gebruiken en onderhouden.

Maak een afspraak
step-4-image
arrow-left
arrow-right