basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Wandelstok 4-poot

Gebruiksaanwijzing wandelstok 4-poot (eiffeltje)

Doel
Loophulpmiddelen geven de gebruiker steun tijdens het lopen. Deze steun kan om ver-schillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld bij breuken, evenwichtsproblemen of pijn bij het lopen.

Instellen
Voordat u het loophulpmiddel gaat gebruiken dient deze eerst op de goede hoogte te worden ingesteld.

Eiffeltje

 • Druk de uitstekende palletjes aan weerszijde van de stok tegelijkertijd in. Nu kunt u het eiffeltje in en uit elkaar schuiven.
 • Ga rechtop staan en laat uw handpalm op het handvat rusten. Vervolgens laat u de palletjes in de gaatjes vallen.

Gebruik

Lopen
Plaats het eiffeltje aan de gezonde kant van het lichaam. Zet uw zwakke been tegelijk met de stok naar voren en sluit vervolgens met het gezonde been aan.

Onderhoud
Als uw loophulpmiddel vuil is, kunt u deze afnemen met een sopje en een zachte doek. Gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes.

Belangrijk

 • Bij gebruik van deze loophulpmiddelen op een gladde of natte ondergrond of met versleten doppen kunnen de loophulpmiddelen wegglijden en daardoor kunt u vallen.
  Gebruik de loophulpmiddelen alleen als ondersteuning tijdens het lopen of staan. Gebruik ze niet als hefboom: dit is schadelijk voor het product.
 • Maximaal gebruikersgewicht
  Het maximaal gebruikersgewicht voor deze loophulpmiddelen is 125 kg.

Wat te doen bij storingen
Als het hulpmiddel defect is, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer van de uitleenservice vermeld op het uitleenformulier.