basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Voor bestellingen op onze webshop hanteren wij de volgend betaalmogelijkheid: iDEAL,  Creditcard (Visa, MasterCard) en Billink (achteraf betalen).

iDEAL

iDEAL is het betaalsysteem van Rabobank, ABN AMRO en ING. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al bankiert via internet kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken is om voldoende gebruik te maken van iDEAL.
  • Controle en overzicht op de betaling.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Medipoint wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Billink

U heeft via de betaaloptie ”Billink” de mogelijkheid om achteraf te betalen. Betalen via Billink is mogelijk voor bedragen tussen de €25,- en €2.500. Lees hier meer over achteraf betalen met Billink.

< Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.