basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Infraroodcabines

Infrarood heeft een positieve werking op uw gezondheid, het is goed voor zowel lichaam als geest. Het helpt bij de verwijdering van afvalstoffen, zorgt voor herstel en verlichting bij spier- en gewrichtspijnen, en geeft u het gevoel dat u beter in uw vel zit.
infrarood_traditional
Traditional
De Traditional lijn van Health Company is het basis model. Deze cabines hebben alle belangrijke elementen, maar zijn eenvoudig uitgevoerd. Zo zijn de banken vlak en kan men de temperatuur regelen met een digitaal thermostaat systeem en worden ze geleverd met een MP3-audio uitgang met geïntegreerde speakers.

Digitaal Thermostaat systeem
Bij dit systeem wordt de cabine op een bepaalde temperatuur ingesteld, waarna de elementen op vol vermogen zullen gaan werken om dit te bereiken. Wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is, stoppen de elementen en zakt de temperatuur een graad of twee. Daarna slaan de elementen weer aan om wederom naar de ingestelde temperatuur te gaan. Voor het gevoel verandert de temperatuur niet, maar de elementen zenden niet constant infrarood uit en kunnen alleen op vol vermogen werken. Doordat de elementen alleen op vol vermogen werken is de temperatuur in een Traditional cabine relatief hoog.

Opties
Er zijn daarnaast nog een aantal opties waar de Traditional cabines mee uitgebreid kunnen worden:

  • Sterrenhemel
  • Ruggensteunen
  • Radio/CD audiosysteem
  • Vapo-systeem

Exclusive of Exclusive Deluxe
De Exclusive lijn van Health Company is een luxe uitvoering. Dit is te wijten aan een aantal factoren: Zowel de bank als de ruggensteunen zijn ergonomisch gevormd waardoor u een luiere zit krijgt in de cabine. Alle Exclusive modellen zijn voorzien van een digitale besturing die u zowel aan de binnen- als buitenzijde kunt bedienen. De Health Company Exclusive is leverbaar in twee uitvoeringen en is standaard voorzien van ruggensteunen.
infrarood_exclusive
Exclusive
De Exclusive modellen worden aangestuurd door middel van een thermostaat systeem. Dit systeem werkt hetzelfde als de thermostaat waar u de warmte in uw woning mee regelt. U zet de cabine aan en stelt hem in op de omgevingstemperatuur die u in de cabine wenst. Als u de warmte in de cabine naar bijvoorbeeld 70 °C wilt laten oplopen, dan zullen de elementen bij elke temperatuurverandering in de cabine op een andere golflengte hun energie uitstralen. De elementen zullen, tot de gewenste temperatuur is bereikt, 100% van hun vermogen afgeven.

Speakers
In de Exclusive zijn twee speakers in het plafond geïnstalleerd. Daarnaast is het mogelijk om een in het dak weggewerkt audio systeem te laten installeren.

Exclusive Deluxe
De Exclusive Deluxe lijn is qua uitvoering gelijk aan de Exclusive. Echter is deze cabine uitgerust met de exclusief voor Health Company ontwikkelde lage temperatuur infraroodtechniek. Deze techniek werkt op een natuurlijke manier van binnen naar buiten, dit is dus anders dan het thermostaat systeem. Een aangename dieptewarmte zonder onderbreking. Met dit percentage systeem kunt u de intensiteit van het infrarood gemakkelijk aanpassen waarbij de elementen constant op dezelfde golflengte hun energie blijven uitstralen.

Audiosysteem
Het audiosysteem, geïntegreerd in deze unieke besturing, heeft een aux input waar de MP3 speler op aangesloten kan worden en is daarnaast voorzien van een USB–aansluiting. De cabines zijn voorzien van twee speakers in het plafond en bij aanschaf van een cabine wordt er een usb-stick met wellness muziek meegeleverd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over infraroodcabines of wilt u persoonlijk advies? Kom dan naar een van onze GRATIS Demodagen Infraroodcabine bij u in de buurt. Meer informatie over de Demodagen Infraroodcabine >>