Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint

Hoe werkt het?

 1. Vink in onderstaand overzicht de producten aan die u wilt lenen.
 2. Vul vervolgens uw gegevens in en verstuur. Let op! Vul de cijfers en letters van uw postcode in zonder spatie (1234AB).
 3. Wanneer uw aanvraag goed is verzonden krijgt u dit te zien in uw scherm. Wanneer u geen bevestiging in uw scherm ziet, corrigeer dan uw gegevens in het formulier onderaan uw scherm.
 4. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op, zodat wij uw aanvraag verder kunnen oppakken.

Meer informatie over het lenen van hulpmiddelen ››

Ons aanbod van leenproducten

Vul hier uw gegevens in:

Ik ga akkoord met de Leveringsvoorwaarden van Medipoint

*Klik hier voor de leveringsvoorwaarden

Gratis hulpmiddelen voor tijdelijk gebruik

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is, u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van 26 weken. Hierbij zijn wij voor enkele producten verplicht een telefonische indicatie met u te doorlopen alvorens u het product definitief kunt lenen. Wanneer u bovenstaand aanvraagformulier invult, nemen wij contact met u op voor deze indicatie. Ook geldt voor bepaalde producten dat u deze alleen gratis kunt lenen als u lid bent van onderstaande (thuiszorg)organisaties of ledenverenigingen. 

Gratis loophulpmiddelen lenen via uw ledenvereniging of verzekering

Bent u lid van een van de volgende (thuiszorg)organisaties of ledenverenigingen: Amstelring, Groene kruis, Carintreggeland, Evean, Icare, Livio, Levenu, Kruiswerk Achterhoek (Sensire), STMG, Thebe Extra, Vérian, Vitras, ViVa! Zorggroep, ZorgAccent, Zorgbalans, Zorggroep Meander, Zorgcollectief FNV/Menzis of heeft u een Careyn Keuzepakket?

Dan kunt u bij Medipoint voor een bepaalde periode gratis loophulpmiddelen lenen of krijgt u korting op de verhuur van de loophulpmiddelen zoals krukken een looprek of rollator De uitleentermijn en het type product dat u kunt lenen zijn verschillend per (thuiszorg)organisatie/ledenvereniging en wijkt af van de bovengenoemde periode van 26 weken.

Hoe werkt het lenen van hulpmiddelen?

 1. Maak uw keuze uit ons leenassortiment.
 2. Vul uw gegevens in en verstuur.
 3. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen om de aanvraag door te nemen.
 4. Tijdens dit contact beantwoorden we al uw vragen en maken we van uw aanvraag een bestelling.
 5. Deze bestelling wordt op het door u aangeven adres en datum afgeleverd.
 6. Heeft u het hulpmiddel niet meer nodig, dan kunt u een ophaalverzoek indienen via www.medipoint.nl/ophalen het hulpmiddel wordt dan door ons bij u opgehaald.
 7. U kunt het hulpmiddel ook zelf inleveren in een van onze winkels.

Wilt u langer dan 26 weken een hulpmiddel lenen?

Wanneer een hulpmiddel langer wilt lenen dan 26 weken, dan kunt u bij ons de aanvraag doen om te verlengen. Hier leest u alles over op medipoint.nl/verlengen.