basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image

korting op visco climate matras

Visco Climate matras


Het Visco Climate matras vormt zich naar uw lichaam zodra u in bed stapt. De drukverlagende eigenschappen van de bovenlaag zorgen voor optimale drukverdeling, zodat u de volgende dag uitgeslapen wakker wordt.

 • 100 dagen proefslapen
 • Beschikbaar in diverse maten
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99
 • Uw oude matras nemen we desgewenst mee

Ik ben nog geen lid

Als lid van een van onze ledenverenigingen profiteert u van de hoogste korting van 50%. Bent u nog geen lid? Geen probleem. Iedereen kan per direct lid worden tegen minimale kosten. Uw lidmaatschap regelt u tijdens het bestellen. Deze is dan direct geldig. Bestellen zonder lidmaatschap kan ook, u ontvangt dan 30% korting.

Ja, word lid en bestel Ik bestel met 30% korting
U maakt direct gebruik van de 50% korting

Ik ben al lid

Medipoint heeft scherpe prijsafspraken gemaakt met haar ledenverenigingen. Als lid van een ledenvereniging kunt u het Visco Climate matras daarom bestellen met wel 50% korting. Dat is 20% extra ledenkorting! Houd tijdens het bestellen uw lidmaatschapsnummer bij de hand, daarmee kunnen we eenvoudig uw lidmaatschap verifiëren.

Bestel als lid
U ontvangt 50% korting

Advies van onze slaapverbeteraar
Medipoint Slaapverbeteraar Erwin

Een dag vol energie. Dat willen we allemaal wel. Bij Medipoint hebben we als doel dit voor iedereen mogelijk te maken. Dit doen we onder andere met goede voorlichting en ons uiteenlopende slaapassortiment.

Ons Visco Climate matras is hier een belangrijk onderdeel van. Dit ISO gecertificeerde matras is ontwikkeld voor de zorg, maar is nu ook beschikbaar gemaakt voor u! Heerlijk wegdromen op een matras vervaardigd van de allerbeste Zwitserse schuimen en vol energie beginnen aan een nieuwe dag. Nu verkrijgbaar met een flinke korting.

Matras geschikt voor de zorg
Afkomstig uit de zorg

Dit matras wordt toegepast in de zorg en voldoet aan de hoogwaardige kwaliteitseisen. Kwaliteit waar u vanaf nu ook thuis van kunt genieten.

Proefslapen op het Visco Climate matras
100 dagen proefslapen

Of u goed op het matras slaapt, is op het eerste oog lastig te beoordelen. Daarom mag u bij ons 100 dagen proefslapen. Niet goed? Geld terug.

Gratis levering matras
Gratis thuisbezorgd

We bezorgen uw matras op afspraak bij u thuis tot in de slaapkamer. Voor een kleine vergoeding nemen we uw oude matras ook direct mee.

Visco Climate matras kwaliteit beoordeling

Kwaliteit voor 24/7 slaapplezier

Onze klanten beoordelen het Visco Climate matras met een 8.0. Ook na jaren slapen blijft de kwaliteit voelbaar aanwezig. Zelfs in de zorg, waar onze Visco Climate matrassen voor 24/7 gebruik worden ingezet. Dankzij het ventilerende vermogen verliest het matras nauwelijks aan veerkracht en stabiliteit. Hierdoor kunnen wij u ook een garantieperiode van maar liefst 10 jaar aanbieden.

 • Zwitserse schuimen van topkwaliteit
 • ISO gecertificeerde fabricage, geschikt voor 24/7 gebruik
 • Aanbevolen door zorgprofessionals

feitje over slapenWist u dat…
…een baby zijn ouders het eerste jaar een slaaptekort van in totaal 400-750 uur oplevert?

Thuisgeleverd met vele extra’s

We bezorgen uw matras gratis bij u thuis tot in uw slaapkamer. Daarnaast helpen we u graag bij een aantal andere zaken om uw ervaring compleet te maken.

Gratis controle van uw bedbodem

Of u straks lekker op het matras slaapt, ligt niet aan het matras alleen. Uw bedbodem, het oppervlak waarop het matras ligt, speelt hierbij een belangrijke rol. Bedbodems verschillen in kwaliteit en kunnen op den duur verslijten, waardoor het comfort van uw matras ook minder wordt.

Onze experts checken uw bedbodem graag op slijtage of mankementen. Tijdens de actie gewoon gratis en vrijblijvend (normaal € 59,99).

Meenemen oude matras

Heeft u geen plek om uw oude matras op te bergen of wilt u deze niet bewaren? Dan nemen we deze graag direct bij de bezorging voor u mee. Tegen een vergoeding van € 30,- heeft u er geen omkijken meer naar.

Check of uw bedbodem is versleten met de bedbodem check

Bestel uw Visco Climate matras
Meer dan 4000 anderen maakten gebruik van deze actie

Geschikt voor ieder lichaam

Het Visco Climate matras staat bekend om het vermogen zich geheel aan te passen naar ieder lichaam, zonder daarbij veerkracht te verliezen. Dit komt door de combinatie van traagschuim en koudschuim. Dat werkt zo:

Uitleg over traagschuim

Traagschuim

De bovenste laag van het matras (ongeveer 4 cm) bestaat uit traagschuim. Dit materiaal wordt flexibeler zodra het in contact komt met lichaamswarmte en vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Zo zinken uw ‘zwaardere’ lichaamsdelen wat dieper weg in het matras, waardoor de tegendruk op uw spieren en gewrichten wordt verlaagd. Zo geniet u van de juiste ondersteuning op de juiste plekken, in welke slaaphouding u ook ligt. Zodra u het bed verlaat, neemt het matras weer de oorspronkelijke vorm aan.

Uitleg over koudschuim

Koudschuim

In een matras van traagschuim alleen zou u helemaal wegzinken. Daarom heeft deze een stevige onderlaag nodig. Koudschuim is hiervoor de ideale kandidaat. De onderlaag van het Visco Climate matras bestaat uit HRC koudschuim van de beste Zwitserse kwaliteit. Dit schuim is zo sterk dat het geschikt is voor 24/7 gebruik. HRC koudschuim zorgt dus voor een stabiele basis en is zeer ademend, waardoor het vocht dat u ‘s nachts verliest goed wordt afgevoerd.

Gelijkmatige drukverdeling

Ieder soort matras geeft een bepaalde druk op het lichaam. Neem bijvoorbeeld een pocketveer matras. Dit matras bestaat uit veren. Als u een veer indrukt, wil deze altijd weer terug naar de oorspronkelijke staat. Daardoor geeft de veer een bepaalde tegendruk op het lichaam. Vooral op de zwaardere gedeeltes van het lichaam (bijvoorbeeld heupen en schouders bij zijligging) geeft de veer meer tegendruk, omdat deze daar verder wordt ingedrukt.

Traagschuim doet dit niet. Traagschuim bevat geen veren en vormt zich naar het lichaam, waardoor de spieren en gewrichten volledig ondersteund worden. Hierdoor kan het lichaam zich ontspannen en beter herstellen van de inspanningen van overdag.

Goede ventilatie

Wist u dat u iedere nacht een kwart tot wel een halve liter vocht verliest? Dit vocht komt keer op keer terecht in het matras. Het is daarom belangrijk dat een matras goed in staat is om vocht af te voeren. Wat er anders gebeurt, kunt u vergelijken met een spons: een droge spons voelt hard aan, maar wanneer u deze in het water dompelt wordt deze zacht en zompig. Aan het einde van de nacht ligt uw matras daardoor een stuk minder prettig.

De schuimen waarmee het Visco Climate matras is vervaardigd zijn zeer goed ademend. Dit houdt in dat het vocht goed wordt getransporteerd waardoor het matras nauwelijks aan veerkracht en stabiliteit verliest. Het ventilerende vermogen komt daardoor ten goede aan de levensduur van het matras.

“Ik vind dit matras heerlijk, ik kan het iedereen aanraden!”

review visco climate matras

“Ik had mijn oude matras al zo’n 15 jaar, maar op een gegeven moment is zo’n matras op. Mijn kennis had een nieuw Visco Climate matras en dat moest ik natuurlijk even uitproberen. Toen ik erop ging liggen dacht ik meteen: zo, die is voor mij, geweldig!

Toen we later op pad waren, liep ik langs de Medipoint winkel. Ik wist de naam van het matras nog, dus we zijn gewoon even naar binnen gelopen. Daar werd ik direct geholpen en kreeg ik zeer goede uitleg van een enthousiaste medewerker. Binnen 10 minuten had ik het matras eigenlijk gekocht. Erg hè, het was gewoon klaar, punt uit, dit wil ik! Ik had er ook direct een bedbodem bij gekocht, dan had ik het meteen helemaal compleet.

Ik vind dit matras heerlijk: je gaat liggen en je blijft eigenlijk liggen. Het is ook lekker warm in de winter. Ik kom uitgeslapen mijn bed uit. Ik moet zeggen, ik kan het iedereen aanraden!” – Mevrouw van Gastel

Nog even alles op een rij

 • ISO 9001 en 13485 gecertificeerde fabricage
 • CE gemarkeerd matras
 • Aanbevolen door zorgprofessionals
 • Gratis thuisgeleverd
 • Gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99 euro
 • Uw oude matras nemen we desgewenst mee
 • Diverse maten beschikbaar
 • 100 dagen proefslapen, 10 jaar garantie
 • Zwitsers schuim gecombineerd met Nederlandse ambacht
 • Ademend en ventilerend schuim
 • Geschikt voor jong en oud
 • Gratis keuze matrashoes
 • Tijdelijk tot 50% korting!

Aanbevolen door expertsAanbevolen door onze slaapverbeteraar
“Deze aanbieding biedt verreweg de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!”

Keurmerken en en certificaten Visco Climate matras

Veelgestelde vragen

Bestellen
Wat gebeurt er nadat ik heb besteld?
Ik heb een matras besteld mét bedbodemcheck
Binnen 5 werkdagen wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de bedbodemcheck. Na de check wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor het bezorgen van het matras. Wanneer u naar aanleiding van de bedbodemcheck een nieuwe bedbodem of bed bestelt, wordt deze gelijktijdig met het matras geleverd. 

Ik heb een matras besteld zónder bedbodem check
Binnen 5 werkdagen wordt er contact met u opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. 

Welke maten zijn er beschikbaar?
Het Visco Climate matras is beschikbaar in veel verschillende maatvariaties. Van eenpersoons matrassen van 60 cm breed tot tweepersoons matrassen van 180 cm breed. U kunt uw gewenste maat selecteren tijdens het bestellen. 

Gratis extra’s
Welke gratis extra’s krijg ik bij het matras?
Gratis matrashoes
U ontvangt een gratis matrashoes bij het matras. Een matrashoes beschermt uw matras tegen eventuele schade of vuil. U heeft daarbij de keuze uit een reguliere stretchhoes of een waterafstotende incontinentiehoes. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven tijdens het bestellen. Wij zorgen dan dat de hoes om uw matras heen zit bij de levering. 

Gratis controle van uw bedbodem (bedbodemcheck)
Indien gewenst komen onze adviseurs een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99 bij u uitvoeren. Daarbij wordt uw bedbodem gecontroleerd op algehele staat en slijtagepunten. Deze check en het advies zijn geheel gratis en vrijblijvend. U mag zelf kiezen of u een bedbodem check wilt laten uitvoeren. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven tijdens het bestellen.

Gratis thuisbezorging
Wanneer u een matras besteld, wordt deze gratis bij u thuisbezorgd.

De levering
Moet ik het nieuwe matras zelf naar mijn slaapkamer tillen?
Wij bezorgen het matras tot in uw slaapkamer, op welke verdieping u ook woont. Zo kunt u diezelfde avond al heerlijk slapen op uw nieuwe matras en hoeft u niet te sjouwen.  

Wat moet ik doen met mijn oude matras?
Indien gewenst kunnen we uw oude matras voor u meenemen tijdens de bezorging van het nieuwe matras. Voor deze optie rekenen wij een kleine vergoeding van € 30,-. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven tijdens het bestellen. 

Wat gebeurt er wanneer ik ook een bed en/of bedbodem bijbestel?
Tijdens de bedbodemcheck krijgt u advies over de staat van uw bedbodem en uw bed. U krijgt dan de mogelijkheid direct een nieuw bed en/of nieuwe bedbodem bij ons te bestellen. Deze worden dan tegelijkertijd geleverd met het matras. Ook het nieuwe bed en/of de bedbodem bezorgen we tot in uw slaapkamer. Daarnaast zetten we deze ook direct voor u in elkaar, zodat u diezelfde avond nog heerlijk kunt slapen in uw nieuwe bed.

Nemen jullie mijn oude bed en/of bedbodem ook mee?
Wanneer u naar aanleiding van de bedbodemcheck een nieuw bed of een nieuwe bedbodem bestelt, nemen we indien gewenst direct uw oude bed en/of bedbodem mee bij de levering.

Garantie
Wat houdt het 100 dagen proefslapen in?
Vindt u het matras toch niet fijn? Dan kunt u deze na 90 nachtjes en binnen 100 nachten proefslapen aan ons retourneren. Dit omdat het altijd even tijd kost voordat u aan een nieuw matras bent gewend. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag terug. Heeft u uw oude matras aan ons meegegeven bij de levering van het nieuwe matras? Dan kunnen we deze helaas niet aan u teruggeven. Wij hergebruiken uw oude matras zo goed als mogelijk en bewaren deze niet. 

Wat houdt de 10 jaar garantie in?
Het Visco Climate matras heeft 10 jaar garantie op materiaal- en/ of fabricagefouten. Bekijk onze actievoorwaarden voor de exacte garantievoorwaarden.

Matras beoordeling

Visco Climate matras


Het Visco Climate matras vormt zich naar uw lichaam zodra u in bed stapt. De drukverlagende eigenschappen van de bovenlaag zorgen voor optimale drukverdeling, zodat u de volgende dag uitgeslapen wakker wordt. Het matras is zeer ventilerend, waardoor de kwaliteit langer gewaarborgd blijft en u zelfs een garantieperiode van 10 jaar heeft.

 • 100 dagen proefslapen
 • Beschikbaar in diverse maten
 • Gratis thuisbezorgd

Ik word lid en bestel met 50% korting
Geen lid worden, bestel met 30% korting

Lid worden van een ledenvereniging, zo werkt het

Onze leden profiteren altijd van het hoogste voordeel, zo ook tijdens deze actie. Wilt u ook profiteren van 50% korting, maar bent u nog geen lid? Geen zorgen, lid worden van een van onze ledenverenigingen kan eenvoudig tijdens het bestelproces. U hoeft alleen maar de gewenste ledenvereniging in uw buurt aan te klikken. Het werkt zo:

 1. Zodra u gaat bestellen selecteert u uw provincie en de beschikbare ledenvereniging in die provincie (soms zijn er meerdere keuzes).
 2. Nadat u de bestelling heeft afgerond, worden uw NAW gegevens doorgestuurd naar de ledenvereniging naar keuze.
 3. De ledenvereniging naar keuze neemt zo snel mogelijk contact met u op, om het lidmaatschap af te ronden.

Een lidmaatschap bij onze ledenverenigingen duurt 1 jaar, tenzij anders aangegeven. Daarnaast verschillen de kosten voor een lidmaatschap per ledenvereniging. Dit bedrag wordt na afronding van het lidmaatschap door de ledenvereniging in rekening gebracht. Deze rekent u dus later en apart af van het matras.

Als lid van een van onze ledenverenigingen ontvangt u altijd 10% korting op ons volledige koopassortiment. Daarnaast wordt u automatisch aangemeld voor de Medipoint nieuwsbrief, waarin we u op de hoogte houden van leuke acties, tips en evenementen.

Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? U leest het op onze cookiepagina SLUITEN