basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Langer zelfstandig thuis met de juiste medicatie en hulpmiddelen

appafbeeldingUnie KBO, Focus Cura, Mediq en Medipoint hebben de handen ineengeslagen voor een innovatief zorgconcept gericht op zorg en advies op afstand. Een samenwerking die zich inzet voor de zorg van de toekomst. Aan leden van Unie KBO wordt hiermee een helpende hand geboden middels interactieve Apps die terug te vinden zijn op de speciaal ingerichte Unie KBO iPad.

De iPad is volledig ingericht met een KBO Wegwijs App, voorzien van nuttige Apps, tips en activiteiten. Daarnaast kan de iPad worden voorzien van een Medipoint Hulpmiddelen App en een Mediq Medicatie App. Gebruikers kunnen de Medipoint en Mediq App raadplegen voor advies, kopen, huren en lenen van zorghulpmiddelen, alsook voor advies over het juiste gebruik van medicatie. Bij vragen kan direct contact worden opgenomen met een adviseur via de Beeldbel App. Eén op één kan de vraag gesteld worden, waarbij de gebruiker de medewerker in beeld ziet. Middels de Beeldbel App kan de adviseur van Medipoint of Mediq persoonlijk advies geven en is het mogelijk om bijvoorbeeld live een product te demonstreren.

Deze interactieve wijze van communiceren biedt leden van Unie KBO de mogelijkheid om de regie te houden over hun eigen gezondheid. Zij kunnen op een makkelijke wijze advies inwinnen over het juiste gebruik van medicatie, de goede keuze van hulpmiddelen en hulp bij vergoedingen. In de toekomst worden meerdere functionaliteiten toegevoegd middels voordelen, instructiefilmpjes en nog veel meer.