basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint sponsort EK rolstoelbasketbal vrouwen

Van 30 juni t/m 7 juli 2019 vindt het EK dames-rolstoelbasketbal plaats bij Topsportcentrum Rotterdam. Medipoint sluit zich aan als sponsor. Daarnaast verloot Medipoint 5 x 2 toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze.

Het EK rolstoelbasketbal voor vrouwen in Rotterdam is het eerste grote internationaal erkende rolstoelbasketbal-toernooi in Nederland sinds 2006 (WK Amsterdam). Niet alleen om die reden is dit toernooi extra bijzonder. Er zal namelijk ook kwalificatie voor de Paralympische Spelen in Tokyo vergeven worden. De eerste vier landen gaan met dat ticket terug naar huis. Voor Medipoint genoeg aanknopingspunten om zich te binden aan het evenement.

Als trotse sponsor van het EK dames-rolstoelbasketbal, verloot Medipoint 5 x 2 toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze. GeĂ¯nteresseerden kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier op de website.

Programmering en informatie
Het EK rolstoelbasketbal voor vrouwen zal plaats vinden van 30 juni – 7 juli. Het programma en meer informatie over dit evenement zijn terug te vinden op www.ecwa2019.com.

Meld u aan voor de winactie