basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Mobiele alarmering LiveSafe nu in het Medipoint assortiment

mobielealarmeringSinds begin dit jaar is Medipoint een samenwerking aangegaan met LiveSafe. Reden hiervoor is om ons winkelassortiment van zorg- en comforthulpmiddelen nog meer uit te breiden, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Eén van de producten die wij sinds april 2014 aan ons assortiment hebben toegevoegd, is mobiele alarmering. Dit is een compacte alarmknop die men bij zich draagt en helpt in geval van problemen onderweg en voor een veilig gevoel op straat. Uitermate geschikt voor sporters, ouderen en mensen met jonge kinderen. Na het indrukken van de alarmknop wordt automatisch contact opgenomen met een alarmcentrale die de persoon te woord staat. Door het GPS signaal is de positie makkelijk te bepalen en kunnen de hulpdiensten snel ter plaatse komen. Bij de alarmknop is tevens een speciale inductieoplader verkrijgbaar, waardoor draadloos opladen mogelijk is.

LiveSafe is de marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor beveiliging van personen, objecten en persoonlijke gegevens. LiveSafe maakt het mogelijk om de groeiende, maatschappelijke wens van het langer zelfstandig wonen van ouderen, waarbij de regie zelf in handen wordt gehouden, te realiseren.