basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Ook u kunt voordelig huren of gratis lenen bij Medipoint

Voordelig hulpmiddelen huren of gratis lenen? Het kan bij Medipoint!

Bent u herstellende van een operatie, ongeluk of heeft u wegens andere redenen ondersteuning nodig om uw mobiliteit te vergroten? Dan kunt u ervoor kiezen om een hulpmiddel te huren of te lenen voor tijdelijke ondersteuning. Zeer geschikt om te gebruiken bij revalidatie of wanneer u toch graag mobiel wilt blijven.

Iedereen kan bij Medipoint een hulpmiddel gratis lenen: dit maakt ons uniek!
In Nederland is het wettelijk geregeld dat u een geselecteerd assortiment zorghulpmiddelen voor een tijdelijke periode gratis kunt lenen. Dit assortiment is landelijk vastgesteld door zorgverzekeraars en is verkrijgbaar bij geselecteerde dienstverleners. Om de producten te mogen leveren moet de dienstverlener een overeenkomst hebben met uw zorgverzekeraar.

Met elke zorgverzekeraar kunt u terecht bij Medipoint!
Medipoint heeft als enige dienstverlener in Nederland overeenkomsten met álle zorgverzekeraars. Dit betekent dat iedereen een tijdelijk hulpmiddel direct kan aanvragen bij Medipoint. In sommige situaties heeft Medipoint een verwijzing van uw behandelaar, arts of specialist nodig voor de levering van het product. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren.

Medipoint regelt uw leenaanvraag met de zorgverzekeraar
Wanneer u een hulpmiddel aanvraagt, regelt Medipoint de vergoeding met uw zorgverzekeraar. U heeft hier geen omkijken naar en uw eigen risico blijft onaangetast. Tegen het einde van de leenperiode informeren wij u tijdig en bespreken wij de mogelijkheden met u als u het hulpmiddel langer nodig heeft. Het volledige assortiment hulpmiddelen dat u kunt lenen vindt u op onze website. Hier kunt u ook direct een product aanvragen.

Leen eenvoudig uw hulpmiddelen online ››

Hulpmiddel huren bij Medipoint
Zoekt u een zorghulpmiddel voor een paar dagen, weken of maanden? Of heeft u geen recht meer op uw geleende hulpmiddel? Dan is huren vaak een voordelige en verstandige optie. Medipoint heeft een uitgebreid huurassortiment, van krukken en hometrainers tot elektrische borstkolven, sta op stoelen en lichttherapielampen.

Huur eenvoudig uw hulpmiddelen online ››