basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Opening en viering thuiszorgwinkel Deventer

Op 6 mei 2019 openden wij onze deuren voor de nieuwe thuiszorgwinkel in Deventer. Bezoekers kunnen hier terecht voor het lenen, huren en kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen. Daarnaast is de locatie in Deventer ook een uitleenpunt. Om de opening te vieren, nodigen wij bezoekers uit om in de week van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni bij ons langs te komen tijdens de openingsweek. Bezoekers kunnen genieten van diverse openingsactiviteiten en speciale ledenacties.

Waar:
Medipoint | Carinova winkel
Hamburgweg 1, Deventer

Wanneer:
ma t/m vr: 9.00 – 17.00 uur

Uiteraard kunt u hier onze vertrouwde gastvrijheid en dienstverlening verwachten voor deskundig en persoonlijk advies. Graag helpen wij u in uw keuze en informeren wij u welke vergoedingsmogelijkheden er gelden. Als lid van een ledenvereniging kunnen bezoekers ook in de winkel van Deventer profiteren van de ledenkortingen en service.

Het programma

Om omwonende kennis te laten maken met de nieuwe winkel in Deventer, organiseert Medipoint een openingsweek. Deze loopt van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni 2019. Bezoekers kunnen genieten van diverse openingsactiviteiten en speciale ledenacties. Van het programma voor de openingsweek kunnen bezoekers het volgende verwachten:

  • Dinsdag 11 juni: Fietsadviesdag & Scootmobieladviesdag
  • Woensdag 12 juni: Zitadviesdag
  • Donderdag 13 juni: Slaapadviesdag incl. slaaprobot Somnox
  • Vrijdag 14 juni: Rolstoeladviesdag

Bekijk hier het complete programma.

Bent u niet in de gelegenheid om in week 24 langs te komen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze Thuisservice via 088 – 10 20 100 of www.medipoint.nl/thuisservice


U bent van harte uitgenodigd tijdens onze openingsweek in onze winkel in Deventer!