basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint als spreker tijdens de ORTEC Workforce Experience 2019

Op dinsdag 25 juni organiseren ORTEC en Pathé de Workforce Experience 2019 in Pathé Utrecht Leidsch Rijn. Medipoint is naast Center Parcs en Pathé één van de sprekers over het thema ‘Regisseren en optimaliseren’.

Tijdens deze ‘filmmiddag’ zal in vijf scenes duidelijk worden welke opeenvolgende stappen je als organisatie kan zetten om de juiste oplossingen te vinden voor beter inzicht in verschillende (plannings)processen. Laat je inspireren door klanten en ORTEC specialisten en zorg dat jij voortaan op de regisseursstoel plaats neemt.

Ben Verstraten, van business unit Zorgverzekeraars Medipoint, wordt in het Pathé Utrecht Leidsche Rijn geïnterviewd. Hij deelt zijn werkwijze over de operationele impact van last minute wijzigingen en spoedopdrachten op de planning van circa 10.000 adressen per week. Naast Medipoint zal Pathé inzicht en toelichting geven over hoe zij historische data van enorme bezoekersaantallen gebruiken om een voorspelling te doen naar toekomstige bezoekersaantallen. Center Parcs spreekt over de wijze waarop zij personeelsplanning inzetten en hoe de medewerkers daar zelf een belangrijke rol in hebben.

Het belooft een inspirerende middag te worden, waarin Medipoint een podium krijgt om haar werkwijze te delen met andere gebruikers en potentiële gebruikers van Ortec Service Provider.

> Lees hier het programma en meld je aan