basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Uitreiking tablet aan prijswinnaar social media actie

De Medipoint webshop is onlangs vernieuwd. Om dit te vieren, kon iedereen in de maand april meedoen aan een speciale social media actie. Wie het nieuwsbericht over de vernieuwing van onze webshop deelde en de prijsvraag ‘Hoeveel winkels heeft Medipoint in Nederland?’ invulde, maakte kans op een Samsung Galaxy Tablet. Van alle deelnemers die het juiste antwoord van 72 winkels gaven, is de heer Vertelman uit Bussum de gelukkige prijswinnaar.

Op vrijdag 23 mei jl. vond de prijsuitreiking plaats. De heer Vertelman nam hierbij de tablet in ontvangst, waar hij heel blij mee was. Hij ontving de prijs uit handen van Charlotte van der Klei, winkelcoördinator van de Medipoint l Careyn winkel in Bussum.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. U kunt hier terecht voor het lenen, huren en kopen van deze hulpmiddelen, voorzien van persoonlijk advies over het product en mogelijke vergoedingen.

foto%20prijsuitreiking