basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Amstelring gaat strategische samenwerking aan met Medux

Amstelring, de organisatie voor zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden, heeft Medux gekozen als strategische partner voor hulpmiddelen. De activiteiten en medewerkers van Hulpmiddelen Centrum West Nederland, het eigen hulpmiddelenbedrijf van Amstelring, zijn per 1 maart 2016 bij Medux ondergebracht. De thuiszorgwinkels in Hoofddorp en Amstelveen van Amstelring zullen onder de naam Medipoint|Thuiszorgwinkels Amstelring gaan opereren. Medipoint is het extramurale label van Medux.

De Raad van Bestuur van Amstelring is zeer tevreden met de samenwerking. “Al onze hulpmiddelenactiviteiten worden ondergebracht bij een innovatieve marktpartij met een breed portfolio. De keuze voor Medux is heel bewust gemaakt, we zien het als het begin van een langdurige co-creatie op dit terrein”, zegt Ivo van der Klei, lid van de Raad van Bestuur.

“Zowel Amstelring als Medux hebben een sterke focus, zowel intra- als extramuraal, op zorg(hulpmiddelen) en diensten die het welzijn en zelfstandigheid van mensen bevorderen. Hierdoor zullen deze organisaties elkaar beslist versterken,” geeft René Martens, commercieel directeur van Medux, aan.

Over Amstelring

Amstelring biedt waardevolle zorg voor cliënten, met betrokken medewerkers tegen een betaalbare prijs voor de maatschappij. Met een thuiszorgtak, thuiszorgwinkels, een ledenservice, meerdere woonzorgcentra en revalidatieprogramma’s is zorg, hulp en ondersteuning voor kwetsbare mensen altijd beschikbaar. Wij geloven in zelfredzaamheid en de kracht van eigen regie. Samen met de klant, mantelzorgers en vrijwilligers zoeken onze medewerkers naar de best passende individuele oplossing. Naast klassieke én innovatieve hulpmiddelen, heeft Amstelring professionele wijkteams en huishoudelijke hulpen beschikbaar, zodat comfortabel thuis wonen steeds beter realiseerbaar is. Ons welzijnsaanbod zoals Huizen van de Buurt, dagactiviteiten en professionele dagbesteding gaan sociaal isolement en eenzaamheid tegen en bevorderen de participatiemaatschappij.

Over Medux

Zorg voor welzijn, in de breedste zin van vooruitkijkend naar en anticiperend op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid. De mensen van Medux kennen de wereld van de zorg en hebben praktische ervaring aangevuld met actuele kennis over de wet- en regelgeving. Daarmee zijn wij in staat de juiste wegen te bewandelen. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij Medux, met o.a. de labels Harting-Bank en Medipoint, terecht.