basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Wat is StrengthTape en hoe werkt het?

StrengthTape is een kwalitatief hoogwaardige tape, die u kunt gebruiken wanneer u last heeft van sportblessures of wanneer u extra steun nodig heeft tijdens het bewegen. In de tape zijn zeven mineralen verwerkt. Deze mineralen hebben een positieve invloed op uw lichaam. Zo wordt de toevoer van zuurstof naar de hersenen gestimuleerd, waardoor vermoeidheid afneemt, de alertheid toeneemt en het mentale energieniveau stijgt.

strengthtape-per-rol-223073

Daarnaast heeft de StrengthTape een liftende werking op de huid, dit verbetert de bloedcirculatie en lymfeafvoer. Hierdoor ervaart u direct minder druk en pijn op de ingetapete lichaamsdelen. Door de pijnverlichtende eigenschappen is de StrengtTape ook zeer geschikt wanneer u last heeft van chronische klachten.

Doordat de tape flexibel, ademend en watervast is, kunt u deze tape ook gebruiken tijdens het zwemmen.

De tape is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en kan vijf tot zeven dagen op uw huid blijven zitten, zonder dat het irriteert. Wanneer u de tape verwijdert laat het geen lijmresten achter.

Ook geïnteresseerd?
Bestel nu!