basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Tijd om eropuit te gaan!

krokusafbeeldingOver een kleine week begint officieel de lente. De temperatuur stijgt, bladeren verschijnen weer aan de bomen en krokussen en narcissen schieten uit de grond. De winter was dit jaar verreweg van koud, maar ondanks dat is het toch fijn dat het voorjaar weer zijn intrede doet.

Met mooi weer trekken we er massaal op uit. Lekker op pad, de buitenlucht in. Bent u wat minder mobiel, dan gaat dat helaas niet meer zo makkelijk. Medipoint biedt hiervoor dé oplossing met onze mobiliteitshulpmiddelen.

Mobiliteitshulpmiddelen
Wij hebben uiteenlopende producten in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

 

En ga zo maar door. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis van deze producten en de daarbij horende vergoedingsmogelijkheden. Zij helpen u persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Demodagen Mobiliteit
Daarnaast organiseren wij geregeld gratis demodagen die gericht zijn op mobiliteit. Tijdens deze dagen ontvangt u persoonlijk advies over de verschillende mobiliteitsoplossingen en kunt u profiteren van exclusieve aanbiedingen. Op 21 en 22 maart 2014 vinden de Demodagen Mobiliteit plaats in onze Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel in Vlissingen. Wilt u daar meer over weten? Klik dan hier.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over mobiliteitshulpmiddelen? Kom dan gerust langs in een van onze winkels of bel 0900 – 112 112 5 (optie 3).