basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

WeHelpen en Medipoint helpen samen!

Elkaar helpen en ondersteunen moet weer vanzelfsprekend worden, net als vroeger. Vanuit dit uitgangspunt hebben Medipoint en WeHelpen besloten om intensiever samen te gaan werken. Mensen die wat hulp nodig hebben, blijven langer zelfstandig thuis wonen en behouden sociale contacten met de eigen omgeving.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen! Ze helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. WeHelpen is een online marktplaats voor het vinden en verbinden, organiseren en delen van hulp. U kunt met wehelpen.nl hulp vragen en aanbieden, maar ook hulp organiseren – voor uzelf of een ander – binnen een hulpnetwerk van familie en vrienden. Meedoen is gratis en voor iedereen.

Hulp via WeHelpen
Heeft u, of iemand die u kent hulp nodig? Er is er vast iemand in de buurt die wil helpen. U kunt op WeHelpen.nl een bericht plaatsen. In het bericht geeft u aan wat er nodig is en wanneer, zodat iemand hierop kan reageren en hulp aanbieden. Of wilt u best af en toe iemand helpen met iets wat u zelf ook leuk vindt om te doen? Reageer dan op WeHelpen.nl op een geplaatste hulpvraag. Ook kunt u via een hulpnetwerk hulp rondom uzelf organiseren of dit regelen voor een ander. In dit hulpnetwerk deelt u een agenda met een logboek en notitiepagina’s binnen een groep van familie, vrienden, kennissen en buren die hiervoor uitgenodigd worden. De hulpvragen kunnen gesteld worden aan het hele hulpnetwerk of aan specifieke personen binnen het hulpnetwerk. Iedereen binnen het hulpnetwerk kan op ieder moment van de dag inloggen en deze informatie lezen. Gemakkelijker dan ‘het schriftje op het tafeltje in de gang’ dus.

Deskundig advies van Medipoint
Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met veel gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daarmee zijn ze uniek in Nederland. Hierdoor ontvangt u deskundig advies over de manier waarop u uw hulpmiddel kunt verkrijgen. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren ze uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar. De Medipoint winkels beiden een ruim assortiment zorg- en comfortproducten voor iedereen. U bent van harte welkom in de Medipoint winkels en uitleenpunten. Ook kunt u terecht in de online webshop www.medipoint.nl.