basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Social Fairness

“Verantwoord ondernemen begint bij jezelf”. Vanuit deze gedachte start social fairness bij een duurzaam inkoopbeleid en ketenverantwoordelijkheid. Bij Medipoint B.V. vinden wij het belangrijk dat de herkomst en de wijze van productie bekend is en dat deze voldoet aan de maatschappelijke normen en waarden.

Onze visie

In onze personeelssamenstelling streven wij naar diversiteit in geslacht, cultuur en leeftijd. Daarbinnen creëren wij kansen voor groepen welke het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Onze ketenverantwoordelijkheid past bij onze visie over social fairness. Deze visie brengen wij onder de aandacht van onze toeleveranciers en wij verwachten van hen dat zij deze respecteren en nastreven. Wij werken graag samen met gelijkgestemde partners en blijven focussen op verbeterkansen.

Ons standpunt

Ons standpunt is dat samenwerken zorgt voor een betere toekomst, niet alleen voor Medipoint B.V. en ons personeel, maar ook voor de rest van de wereld. De drie P’s, People, Planet en Profit, staan centraal in ons bedrijf en bij de beslissingen welke wij maken. Wij zorgen daarom graag voor een juiste balans tussen werknemer en werkgever, goede arbeidsvoorwaarden en social fairness.