basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint en Topaz gaan samenwerking aan

Medipoint is zeer verheugd met de samenwerking met Topaz die sinds eind 2015 een feit is. Samen met Topaz zal Medipoint streven naar optimale hulpmiddelenzorg voor alle cliënten van Topaz in de thuissituatie (cliënten die thuiszorg of Wlz zorg via VPT, MPT, of PGB thuis ontvangen).

Medipoint

Medipoint is één op één gelieerd aan Harting-Bank. Daar waar Harting-Bank al enkele jaren partner van Topaz is, als het gaat om alle zorghulpmiddelen die eigendom zijn van Topaz, zal Medipoint alle zorghulpmiddelen in de thuissituatie voor haar rekening nemen. Deze zorghulpmiddelen zijn veelal vergoed van uit de Zorgverzekeringswet, ook wel bekend als uitleenhulpmiddelen. Medipoint is als enige leverancier in Nederland gecontracteerd partner van alle zorgverzekeraars, waarmee gewaarborgd is dat wij altijd een leenoplossing voor de cliënten van Topaz kunnen leveren.

Wij hebben veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daarmee zijn we uniek in Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen we u, in onze 70 winkels en ca 100 uitleenpunten, de webshop en met de Medipoint Thuisservice, nog beter van dienst zijn. We doen dat persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

De komende periode zullen we alle wijkteams en woonzorglocaties van Topaz, waar cliënten “zelfstandig wonen” bezoeken om de dienstverlening en de daaraan gekoppelde verwachtingen en werkwijze nader toe te lichten.