Huur voordelig en eenvoudig uw scootmobiel bij Medipoint

Ervaar het gemak van een gehuurde scootmobiel via Medipoint. Dan heeft u altijd en voordelig een scootmobiel wanneer het u uitkomt.

Wij bieden u 3 type scootmobielen:

1. Compacte, demontabele scootmobiel, passend in uw kofferbak
2. Compacte, niet demontabele scootmobiel, met maximale snelheid van 12 km/uur
3. Comfortabele scootmobiel met vering, met maximale snelheid van 15 km/uur

- De huurprijzen bedragen € 1,99 , € 2,99 of € 3,99 per dag (afhankelijk van type 1, 2 of 3)
- De minimale huurperiode is 4 weken
- Bezorg- en ophaalkosten bedragen samen € 50,- (€ 25,- per actie)
- De eerste huurtermijn betaalt u bij levering van de scootmobiel

Altijd een persoonlijke instructie voor veilig gebruik
U ontvangt van ons een goede instructie voor een veilig gebruik van de scootmobiel. Daarnaast bieden wij rijles aan. De rijles duurt 30 minuten en bedraagt €50,-.

Wilt u direct een scootmobiel huren of meer informatie?
Geef op het “huren formulier” aan dat u interesse heeft in het huren van een scootmobiel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook terecht in één van onze winkels voor meer informatie en een intakegesprek om direct een passende scootmobiel te selecteren. 

Levering bij u thuis
Onze medewerkers bezorgen de scootmobiel graag bij u thuis. In overleg met u plannen wij een bezorgmoment dat voor u uitkomt. Mocht levering bij u thuis niet mogelijk zijn dan kunt u, in overleg, de scootmobiel ook ophalen bij een winkel bij u in de buurt.

Wilt u de scootmobiel niet meer gebruiken? Dan gaat u naar www.medipoint.nl/ophalen.  U kunt daar een ophaalverzoek indienen en dan komen wij de scootmobiel bij u thuis ophalen. Mocht het ophalen niet bij u thuis plaats kunnen vinden dan kunt u, in overleg, de scootmobiel inleveren bij een winkel bij u in de buurt.

Betaling
U betaalt de eerste huurtermijn en eventuele bezorgkosten bij aflevering van de scootmobiel. Vervolgens zal Medipoint iedere vier weken het huurbedrag middels automatische incasso afschrijven van uw rekening. Heeft u de scootmobiel ingeleverd dan stopt u uiteraard direct met betalen.