basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Advies aan huis: bedden en matrassen

Opladen voor de volgende dag doen we door te slapen. Het is daarom belangrijk dat uw nachtrust van goede kwaliteit is. Een goed bed en matras kunnen daar een grote bijdrage aan leveren. Daarnaast is het belangrijk dat u veilig in en uit uw bed kunt stappen en met het oog op de toekomst: eventueel verzorgd kan worden vanuit bed. Dit kan met een hoog-laagbed: een bed dat elektrisch verstelbaar is met een afstandsbediening, voor verschillende hoogte-standen en daarnaast comfortabele posities.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Afgestemd op uw situatie

Welk bed en matras past bij u?

Welk bed of matras geschikt is voor u, hangt af van uw lichaamsconditie en uw behoeften. Onze adviseur laat u zien welke soorten bedden en matrassen er zijn en adviseert u over welke opties het beste aansluiten op uw situatie. Op gebied van uitstraling van het bed mag u zelf kiezen: een bed met houten ombouw of in luxueuze boxspring-uitvoering.

Advies aan huis over bedden en matrassen | Medipoint Thuisservice

Thuis ervaren

Er bestaan tegenwoordig veel soorten matrassen met elk weer verschillende voordelen. Druk-verdelend of druk-verlagend, vocht- of warmte-regulerend… tijdens de afspraak legt onze adviseur u graag de verschillen uit met behulp van matras-uitsneden en illustraties. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de werking van verschillende matrassen, wat u kan helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Onze soorten bedden en matrassen:

hoog-laagbed ziekenhuisbed hout Medipoint

Hoog-laagbedden

Een regulier hoog-laagbed kunt u zowel in hoogte verstellen als in positie. Hierdoor kunt u verzorgd worden vanuit bed en gemakkelijk in en uit uw bed stappen. Daarnaast kunt de bodem zo kantelen dat u comfortabel rechtop kunt zitten, voor wanneer u bijvoorbeeld wilt eten of televisiekijken vanuit bed.

Boxspring bed Timeless Deluxe

Hoog-laagbedden (boxspring)

Een hoog-laagbed associeert u wellicht niet direct met een luxueuze uitstraling. Toch is dit mogelijk. De Timeless bedden van Medipoint hebben een smaakvolle boxspring-uitstraling, waardoor deze op het eerste gezicht niet ogen als een hoog-laagbed, ook al beschikken ze wel over alle zorg-gecertificeerde functies. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst, maar geniet u ook de uitstraling van een luxueus bed.

Ademend ventilerend drukverdelend matras Medipoint

Matrassen

De matrassen van Medipoint zijn ademend en zorgen voor de juiste drukverdeling. Welk matras het beste bij u past is afhankelijk van uw fysieke conditie. Onze adviseur helpt u graag bij het selecteren van het juiste matras.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)