basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Thuisservice: bedden en matrassen

Opladen voor de volgende dag doen we door te slapen. Het is daarom belangrijk dat uw nachtrust van goede kwaliteit is. Een goed bed en matras kunnen daar een grote bijdrage aan leveren. Daarnaast is het belangrijk dat u veilig in en uit uw bed kunt stappen en met het oog op de toekomst: eventueel verzorgd kan worden vanuit bed. Dit kan met een hoog-laagbed: een bed dat elektrisch verstelbaar is met een afstandsbediening, voor verschillende hoogte-standen en daarnaast comfortabele posities.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Afgestemd op uw situatie

Welke past bij u?

Welk bed of matras geschikt is voor u, hangt af van uw lichaamsconditie en uw behoeften. Onze adviseur laat u zien welke soorten bedden en matrassen er zijn en adviseert u over welke opties het beste aansluiten bij uw situatie. Op gebied van uitstraling van het bed mag u zelf kiezen: een bed met houten ombouw of in luxueuze boxspring-uitvoering.

Advies aan huis over bedden en matrassen | Medipoint Thuisservice

Thuis ervaren

Er bestaan tegenwoordig veel soorten matrassen met elk weer verschillende voordelen. Druk-verdelend of druk-verlagend, vocht- of warmte-regulerend… tijdens de afspraak legt onze adviseur u graag de verschillen uit met behulp van uitsneden en illustraties. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de werking van verschillende matrassen, wat u kan helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een Thuisservice afspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)