basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Helaas, dit product is niet meer leverbaar via Medipoint

Bekijk het volledige overzicht van onze producten hier.

Lees meer over advies aan huis

Advies aan huis: Lea Care

Wanneer u niet zo stevig meer op uw benen staat en een rollator niet voldoende ondersteuning biedt, is het lastig om uw dagelijkse bezigheden zelfstandig te blijven ondernemen. Lea is als (robot) hulpmiddel in het leven geroepen om uw zelfstandigheid te behouden met ondersteuning en stabiliteit van Lea als uw persoonlijke assistent. Zij helpt bij de dagelijkse oefeningen en is zelfs een energieke danspartner.
Ook helpt ze bij het doorbreken van bevriezingen, die veroorzaakt worden door de ziekte van Parkinson.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen omgeving

Hoe werkt Lea?

Om u een zeker en veilig gevoel te geven tijdens het lopen, biedt Lea veel stabiliteit en ondersteuning. Door slimme technologieën te gebruiken kan Lea de kans op vallen verkleinen. Tijdens het lopen zorgt Lea ervoor dat uw houding gemeten wordt waardoor u niet uit balans kan raken. U hoeft niet meer bang te zijn om te vallen doordat Lea de voorwerpen rondom u meet en veilig en op tijd stopt.

 

Is de Lea Care geschikt voor u?

Lea is een hulpmiddel dat mensen helpt lopen die anders niet meer zelfstandig kunnen lopen. U kunt Lea roepen vanuit uw bed of stoel en Lea helpt u bij het opstaan. Dit doet Lea door middel van de sta-op handgrepen. Ook ondersteunt Lea u tijdens het lopen en stimuleert zij u om dit met de juiste houding te doen.

 

Welke extra’s biedt Lea?

Om u te helpen gezond te blijven en jonger te voelen, stimuleert Lea u om meer te bewegen. Op een leuke en eenvoudige manier kan Lea u ten dans vragen, waarbij u door haar op een veilige manier geleid zal worden op het ritme van uw favoriete muziek. De ingebouwde tablet is voorzien van mogelijkheden om eenvoudig te bellen, uw fotoalbum te bekijken, uw agenda bij te houden en u zelfs te herinneren aan uw gemaakte afspraken en dagelijkse herinneringen.

 

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van advies aan huis is dat de adviseur vaak een Lea Care bij zich heeft, zodat u deze direct kunt uitproberen in uw eigen woonkamer. De adviseur stelt samen met u de Lea Care in op uw wensen waarna u onder begeleiding zelf kunt ervaren of de Lea Care geschikt is voor u.

Advies aan huis over Lea Care | Medipoint Thuisservice

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)