basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Medipoint Thuisservice: matrassen

medipoint-thuisservice

Matrassen

Een goede nachtrust is belangrijk om te zorgen dat u in de ochtend fit opstaat. Dit wordt bevorderd door een goed matras dat het lichaam ondersteunt. Medipoint heeft een uitgebreid assortiment zorgmatrassen, waarbij de nadruk ligt op een goede stabiliteit, drukverdeling en comfort. Deze matrassen onderscheiden zich van reguliere matrassen doordat deze matrassen een betere drukverdeling en -verlaging hebben en ze beter transpiratievocht kunnen verwerken.

Klachten verlichten

Wanneer u last heeft van pijnklachten of doorligplekken (decubitus) is een zorgmatras heel geschikt om deze klachten te verlichten. Daarnaast kan een zorgmatras preventief ingezet worden om deze en andere klachten te voorkomen. Pijnklachten als rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn, maar ook reumatische pijnklachten kunnen door het gebruik van de juiste druk verlagende of druk verdelende matras beter gedragen worden.

Er zijn verschillende soorten zorgmatrassen. Het instapmodel heeft een goede drukverdeling en stabiliteit. Daarnaast kan gekozen worden voor een model met een extra drukverlagende traagschuim en het meest luxe model dat verder ook nog een aparte drukverdeler heeft in de schouder- en heup zone.

Meer informatie of een afspraak maken