basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Advies aan huis: revalidatie

Wanneer u een bewegingsbeperking heeft of revaliderende bent is het lastig om regelmatig te bewegen. Toch is het belangrijk om in beweging te blijven, om de soepelheid van uw spieren en gewrichten te behouden en andere klachten te voorkomen. De bewegingstrainer MOTOmed kan u ondersteunen bij uw beweging. Op deze bewegingstrainer is zowel een passieve, ondersteunende als actieve training mogelijk. De bewegingstrainer kunt u eenvoudig voor uw (rol)stoel plaatsen.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen woning

Hoe werkt MOTOmed?

De MOTOmed is een bewegingstrainer die voor zowel het trainen van de armen als voor het trainen van de benen gebruikt kan worden. De MOTOmed heeft verschillende soorten trainingsprogramma’s: passief trainen, actief trainen en trainen met ondersteuning.

Passief trainen: de bewegingstrainer beweegt zelf, u beweegt mee en hoeft geen inspanning te leveren.
Actief trainen: u voert de bewegingen helemaal zelfstandig uit, de MOTOmed biedt geen ondersteuning.
Met ondersteuning: de bewegingstrainer beweegt licht mee, zodat u minder inspanning hoeft te leveren.

Hoe werkt de MOTOmed handtrainer

Hoe werkt de MOTOMed benentrainer

Is MOTOmed geschikt voor u?

Bent u revaliderende of heeft u last van spasticiteit, verlamming of een zwak lichaam? Of is voor u het lastig om voldoende beweging te krijgen? Dan kan de MOTOmed een geschikte oplossing zijn voor u. Onze adviseur voorziet u graag van een betrouwbaar advies over het gebruik van de MOTOmed.

Advies aan huis over fietsen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van advies aan huis is dat de adviseur de MOTOmed vaak al bij zich heeft, zodat u deze direct kunt uitproberen in uw eigen woning. De adviseur legt u precies uit welke programma’s er mogelijk zijn en waar u op moet letten tijdens de training. Daarnaast kunt u direct bekijken hoe de MOTOmed in uw woning past.

MOTOmed trainer voor training van armen en benen bij revalidatie Medipoint

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)