basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Advies aan huis: rolstoelen

Wanneer u beperkt bent in het lopen, wordt de wereld een stuk kleiner. Echter wilt u wel de vrijheid behouden om u overal naartoe te kunnen verplaatsen, of uw beperking nu permanent is of tijdelijk. Een rolstoel kan dan uitkomst bieden. Hiermee kunt u zich weer gemakkelijk verplaatsen en hoeft uw fysieke conditie geen beperking meer te zijn.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen omgeving

Welke past bij u?

Of u nu een rolstoel nodig heeft voor permanent of tijdelijk gebruik, het is belangrijk dat deze goed aansluit op uw lichaam en situatie. Onze adviseur kijkt daarom altijd nauwkeurig naar de reden en het tijdsbestek dat u een rolstoel nodig heeft, en neemt op basis daarvan de mogelijkheden met u door.

Advies aan huis over rolstoelen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van advies aan huis is dat de adviseur vaak al een rolstoel bij zich heeft, zodat u deze kunt uitproberen in uw eigen omgeving. Zo ervaart u direct hoe u zich in en rondom uw huis kunt bewegen. In het geval van intensief of permanent gebruik vindt er ook een precieze passing plaats, voor een rolstoel op maat.

Advies aan huis over rolstoelen | Medipoint Thuisservice

Onze soorten rolstoelen:

Rolstoel bij Medipoint

Rolstoel (tijdelijk of incidenteel)

Wanneer u revaliderende bent of moeite heeft met lang staan of wandelen, dan is een rolstoel een uitkomst. De rolstoel voor tijdelijk of incidenteel gebruik is opvouwbaar en is veelal verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes. Dankzij de grote wielen kunt u zowel zichzelf voortbewegen als geduwd worden. Bekijk rolstoelen.

Maatwerk aangepaste rolstoel bij Medipoint

Rolstoel (maatwerk)

Bij intensief rolstoelgebruik (dagelijks, langdurig of permanent), is het belangrijk dat de rolstoel goed aansluit op uw lichaam. Bij een maatwerk rolstoel wordt niet alleen de zitbreedte opgemeten, maar ook de zitdiepte en de zithoogte, voor een optimale zithouding in de stoel. Doorgaans zijn deze rolstoelen ook een stuk lichter. Bekijk rolstoelen.

Elektrische aandrijving motor rolstoelen

Elektrische aandrijving rolstoel

Rolstoelaandrijving is een elektrische, losse optie voor onze niet-elektrische rolstoelen. Elektrische rolstoelaandrijving stelt u in staat om langere afstanden af te leggen met uw rolstoel of gemakkelijker heuvels of hellingen op te rijden. De ‘motor’ kunt u eenvoudig monteren en is bestand tegen water. Bekijk rolstoelaandrijving.

Fietsen met rolstoel met de aankoppelbike voor rolstoel

Aankoppelbike rolstoel

Met de krachtige motor van een elektrische aankoppelbike kunt u nog meer snelheid bereiken en langere afstanden afleggen met uw rolstoel dan met elektrische rolstoelaandrijving. Een aankoppelbike is middels een paar eenvoudige stappen aan uw rolstoel te bevestigen. Bekijk aankoppelbikes.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)