basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Thuisservice: rolstoelen

Wanneer u beperkt bent in het lopen, wordt de wereld een stuk kleiner. Echter wilt u wel de vrijheid behouden om u overal naartoe te kunnen verplaatsen, of uw beperking nu permanent is of tijdelijk. Een rolstoel kan dan uitkomst bieden. Hiermee kunt u zich weer gemakkelijk verplaatsen en hoeft uw fysieke conditie geen beperking meer te zijn.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen omgeving

Welke past bij u?

Of u nu een rolstoel nodig heeft voor permanent of tijdelijk gebruik, het is belangrijk dat deze goed aansluit op uw lichaam en situatie. Onze adviseur kijkt daarom altijd nauwkeurig naar de reden en het tijdsbestek dat u een rolstoel nodig heeft, en neemt op basis daarvan de mogelijkheden met u door.

Advies aan huis over rolstoelen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van onze Thuisservice is dat de adviseur vaak al een rolstoel bij zich heeft, zodat u deze kunt uitproberen in uw eigen omgeving. Zo ervaart u direct hoe u zich in en rondom uw huis kunt bewegen. In het geval van intensief of permanent gebruik vindt er ook een precieze passing plaats, voor een rolstoel op maat.

Advies aan huis over rolstoelen | Medipoint Thuisservice

Onze soorten rolstoelen:

Rolstoel bij Medipoint

Rolstoel (tijdelijk of incidenteel)

Wanneer u revaliderende bent of moeite heeft met lang staan of wandelen, dan is een rolstoel een uitkomst. De rolstoel voor tijdelijk of incidenteel gebruik is opvouwbaar en is veelal verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes. Dankzij de grote wielen kunt u zowel zichzelf voortbewegen als geduwd worden.

Maatwerk aangepaste rolstoel bij Medipoint

Rolstoel (maatwerk)

Bij intensief rolstoelgebruik (dagelijks, langdurig of permanent), is het belangrijk dat de rolstoel goed aansluit op uw lichaam. Bij een maatwerk rolstoel wordt niet alleen de zitbreedte opgemeten, maar ook de zitdiepte en de zithoogte, voor een optimale zithouding in de stoel. Doorgaans zijn deze rolstoelen ook een stuk lichter.

Rolstoel elektrisch bij Medipoint

Rolstoel elektrisch

Wanneer u verminderde kracht heeft in uw armen, maar u wilt zich wel zelfstandig voortbewegen in een rolstoel, biedt een elektrische rolstoel uitkomst. Een elektrische rolstoel stelt u tevens in staat om afstanden af te leggen zonder daarbij vermoeid te raken.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een Thuisservice afspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)